10.11.2022  |  Strategi & ledelse

Bjørn efteruddanner sig i bæredygtighed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Se i denne video indkøbschef Bjørn Østergaard fra emballagevirksomheden Ehrno Flexible i Herning fortælle om udbyttet af at læse en diplomuddannelse i bæredygtig virksomhed sideløbende med sit job. Bjørn har bl.a. lært om forsyningskæder og CO2-beregninger og fået et netværk.

Bjørn bor med sin hustru og datter i Herning og arbejder til daglig som indkøbschef i EHRNO Flexible, der leverer emballageløsninger til primært fødevareindustrien, fx til Premier Is og Arla-oste.

En dag i ugen de sidste knap to år har Bjørn pendlet fra Herning til Aarhus for at uddanne sig sideløbende med sit job. En formel uddannelse har længe stået på ønskelisten hos den tidligere ufaglærte elitespotsmand.

”Jeg gik ud af 9. klasse for at blive professionel ishockeyspiller og fik kun taget en HHX-eksamen. Jeg har længe ønsket mig en videregående uddannelse, og med denne uddannelse har jeg nu langt bedre forudsætninger for at lykkes i mit job,” siger han.

Omdrejningspunkt for nye grønne tiltag
Med uddannelsen er Bjørn blevet omdrejningspunkt for grøn, cirkulær omstilling hos EHRNO Flexible.

”Jeg kan nu sætte en dagsorden i min virksomhed, som handler om andet end daglig drift og kan sætte ord på, hvorfor og hvordan vi skal arbejde med bæredygtighed.”

Mere fra Erhvervsakademi Aarhus

Erhvervsakademi Aarhus

https://eaaa.dk

Erhvervsakademi Aarhus - et af landets største erhvervsakademier På Erhvervsakademi Aarhus udvikler og gennemfører vi praksisnære videregående uddannelser. Vi er et af landets største erhvervsakademier med: 5.000 fuldtidsstuderende 5.000 deltidsstuderende 400 ansatte Erhvervsakademi Aarhus blev etableret i 2009. Erhvervsakademi- og profe…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere