24.01.2022  |  Strategi & ledelse

Vores bæredygtighedsløfte

Indhold fra partner Hvad er dette?

For os handler bæredygtighed om balance og lang levetid. Både inden for produktion, investeringer, sociale aspekter og teknologiske innovationer.

Da vores fabrik i Fagerhult i Sverige har en vandkilde og et naturreservat lige uden for døren, er virksomhedens miljøpåvirkning ekstra vigtig for os. Vi udvikler alle vores produkter med dette for øje.

Vi udfordrer os selv for at finde nye veje og skabe handling – for et bedre miljø og en bedre fremtid.

Vi sigter mod at nå de kortsigtede mål inden for de fem prioriterede indsatsområder inden 2030. Alle områder er knyttet til FN's globale mål for bæredygtig udvikling.

Belysningsergonomi.

God belysning er ekstremt vigtig for, at folk har det godt, og det har en positiv indflydelse på både helbred og sindstilstand. Fagerhult har lange traditioner og stor ekspertise i at udvikle belysningsløsninger til øget produktivitet og kreativitet i miljøer som uddannelse, kontorer og sundhedsvæsen.

Vores mål er at være førende inden for udvikling af belysningsløsninger, der styrker trivsel og kreativitet.

Bevidst produktion.

Vi har allerede startet rejsen mod en mere bæredygtig produktion ved at betjene maskinerne og teknologien på vores svenske fabrik med 100 % vedvarende vandkraft.

Vores mål er energipositiv produktion, hvilket betyder, at vi gerne vil producere mere vedvarende el, end vi forbruger. En måde, vi ønsker at opnå dette på, er ved at investere i solenergi.

Energieffektivitet.

Vores største mulighed for at gøre en forskel i dag er at reducere den energi, der forbruges af vores armaturer, når de er i brug.
Vores mål er, at alle vores belysningsløsninger skal reducere energiforbruget med integreret lysstyring. 

Rene materialer.

Vi kan nemt reducere miljøbelastningen markant ved at vælge innovative materialer.

Målet med vores produktdesign er, at vores produkter skal bestå af 80 % vedvarende eller genbrugsmaterialer inden 2030.

I 2021 lancerer vi et innovativt armatur i et materiale, der er helt nyt for branchen - Solid Board.

Styrke mennesker.

Som førende partner i belysningsbranchen har vi et socialt ansvar for at bidrage til personlig udvikling og gode levevilkår, både i virksomheden og i verden.

Vores mål er at hjælpe med at transformere menneskers liv gennem personlig vækst og mangfoldighed. Vi vil fokusere på at udbrede viden og gøre en forskel.

Det bæredygtige valg af lys, for en bedre dag I morgen

Mere fra Fagerhult AS

Fagerhult AS

https://www.fagerhult.dk

FagerhultVi udvikler og producerer belysning til offentlige miljøer, både indendørs og udendørs.Med vores omfattende viden om belysning ogvores brede sortiment får du en partner til hele projektet.Vores produkter gør fremtiden lysere. Ikke mørkere.For os handler bæredygtighed om balance og langsigtethed.Det gælder både roduktion, investeringer, sociale aspekter ogtekniske innovationer.Vi elsker ly…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere