11.06.2013  |  Klima, miljø og energi

WAF-konference på CSE om vand og mad til alle

Konference om verdens vand- og madproblemer afholdes 19. juni og er stadig åben for tilmeldinger.

The Humanitarian Water & Food Award, i daglig tale WAF, holder i samarbejde med Copenhagen School of Entrepreneurship, CSE, en konference for alle, der er interesseret i at vide mere om løsninger, der sikrer alle mennesker rent vand og frisk mad.

Hovedtaleren på konferencen er Stephen Hinton, der præsenterer fem forskellige fungerende løsninger på vand- og madproblemer. Løsningerne er fra Afrika, Indien og USA. De er vidt forskellige. Men de har det til fælles, at de kan bruges andre steder. Folkene bag de afprøvede løsninger er interesserede i at samarbejde med virksomheder, organisationer og universiteter om at udbrede løsningerne til flere områder og lande.

Læs også: CSR-pris til projekter for vand og mad

Konferencen har desuden en tale af Prem Rawat, grundægger af The Prem Rawat Foundation, over emnet: 'Bridging the greed gap' samt en tale af Christoffer Erichsen over emnet: 'Why should businesses care?' Christoffer Erichsen arbejder i Malaysia i The Scope Group, der hjælper sociale entreprenørvirksomheder med at få vind i sejlene.

Lars Ludvigsen fra kommunikationsbureauet PR Partner holder et oplæg med titlen: What if the developing countries could teach us a thing or two about corporate social innovation? WAFs grundlægger Tina Lindgreen afslutter konferencen med at fortælle om WAFs daglige arbejde.  

Tina Lindgreen, grundlægger og generalsekretær i WAF, oplyser, at der i øjeblikket er 40 tilmeldte til konferencen 19. juni, men at der er plads til dobbelt så mange.

Læs også: Offshore-konference kommer til Danmark

Der er gratis adgang til konferencen, som foregår på CSE, Copenhagen Business School, på Frederiksberg, og løber fra klokken 16-18.

Efter konferencen er der generalforsamling for medlemmer af WAF. Den starter klokken 18.30 med blandt andet valg af bestyrelsesmedlemmer. Det er muligt at blive medlem på dagen. Det årlige kontingent er 200 kroner.

Tilmelding til konference og generalforsamling her.

-KK

Tags: WAF, Konference, CBS, Vand, Mad

Mere fra Assistent@horisontgruppen.dk

Assistent@horisontgruppen.dk

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere