Medlemsprofiler Se alle
Mad
Medarbejder

Bæredygtigt plejehjemskøkken hædret med pris
Diakonissestiftelsens interne Bæredygtighedspris er uddelt for første gang og går til Elin Sloth Blemholt, som er ledende økonoma på Plejehjemmet Salem. Hun får prisen for sin indsats for at omstille køkkenet på Salem til mere bæredygtig madlavning.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Fransk forbud mod destruktion af usolgte varer på vej
I 2016 forbød Frankrig detailhandlen at destruere alle usolgte fødevarer. Nu kommer turen måske også snart til non-food produkter som tøj, elektronik og kosmetik.
Indhold fra partner
Kommunikation

Food Nation Podcast Episode 2: The Great Culinary Revolution
Welcome to Food Nation podcast – Stories by Denmark Now you can hear the stories behind some of the world’s best food solutions, as told by business leaders, entrepreneurs and specialists from Denmark’s farm-to-fork value chain.
Indhold fra partner
Samfund

Fremtidens mad bliver grønnere og mere ansvarlig
Fødevaremessen Bite Copenhagen bød på en lang række smagsprøver på fremtidens mad, og udover velsmag, så var elementer som bæredygtighed, socialt ansvar, madspild og miljøhensyn centrale.
Klima, miljø og energi

Lidl klar med madkundskab på Facebook og Instagram
Skolekøkkenerne er lukkede, og det gør madkundskabsundervisningen i denne tid sværere. Lidl har allieret sig med videoudstyr og det danske kokkelandsholds kaptajn og er fra i morgen klar til at sende gratis hjemmeundervisning i madkundskab på Facebook og Instagram.
Indhold fra partner
Menneskerettigheder

DIVERSITET PÅ TOILETTERNE HOS PLUTO
Ikke at blive udsat for diskrimination er en menneskeret. Men behøver det at være så komplekst, som det umiddelbart kan virke? Restaurant Pluto i København har gennem flere år skabt et nærmest ikonisk udtryk på deres herretoilet, som fra gulv til loft er
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Kendt kok støtter kampagne for bæredygtig fisk
Non-profit organisationen MSC lancerer kampagnen ‘Er din favoritfisk blå? Blå betyder Bæredygtig´. Kampagnens mål er at øge kendskabet til MSC’s logo med den blå fisk, så danskerne vælger bæredygtigt, når de handler fisk og skaldyr.
Indhold fra partner
Samfund

Kunstig intelligens skal give grønnere madvaner
Startuppen Plant Jammer har udviklet en AI-baseret køkkenassistent, som skal hjælpe det vestlige køkken med at skære ned på kødet til fordel for en mere plantebaseret kost. Senest har Miele investeret en god million kr. i projektet.