26.08.2019  |  Klima, miljø og energi

Walk for Water med GROHE og Røde Kors

Indhold fra partner Hvad er dette?

Søndag den 18. august støttede GROHE sammen med Røde Kors Malawis indbyggers ret til rent drikkevand.

GROHE gik sammen med Røde Kors og flere end 1000 fremmødte fem kilometer i Fælledparken i København frem og tilbage til en fiktiv brønd. Sammen satte de fokus på den barske hverdag i Malawi og indbyggernes lange vej til rent drikkevand.

Som sponsor af arrangementet har GROHE donoret et beløb, der gør det muligt at påbegynde etableringen af en brønd i et af de fattigste områder i Malawi. GROHE var til stede ved arrangementet og uddelte goodiebags til børnene som blandt andet indeholdt et eksemplar af børnebogen ”Da Gry blev syg af vandet” til de mange fremmødte børn. Bogen skal lære børn i en tidlig alder, hvor vigtigt det er at passe på havet og dyrelivet - samt hvordan vi alle kan bidrage til at minimere plastikspild. Et budskab som går fint i tråd med arrangementets budskab om at sætte fokus på vand, og mangel på samme i Malawi.

Læs mere om Kusintha-projektet i Malawi, som er et 5-årigt samarbejde mellem Christian Bitz, Lisette Rützou og Røde Kors på www.kusintha.dk.

Mere fra GROHE

GROHE

https://www.grohe.dk

  • grohe@grohe.dk
  • +45 (0) 44 65 68 00
  • Ved Stigbordene 32, 2. TH, 2450 København SV

Spar på vandet. Spar på energien. Spar på ressourcerne. Det kan lyde både kedeligt og som om man skal gå på kompromis med komforten. Alligevel beviser mange af vores banebrydende teknologiske løsninger, at den enkeltes ansvarsbevidsthed kan være en styrke – ikke kun for miljøet, men også for os selv. Hos GROHE tager vi ikke kun…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere