World Animal Protection Danmark

www.worldanimalprotection.dk/

Branche/Sektor:

Organisationer/NGO

Om

World Animal Protection Danmark er del af en global dyrebeskyttelsesorganisation, der har beskyttet dyr mod udnyttelse og mishandling i mere end 50 år. Gennem vores arbejde inspirerer og påvirker vi mennesker, organisationer og regeringer til at forbedre forholdene for verdens dyr og sikre mere bæredygtige løsninger. Vi samarbejder med FN og rådgiver verdens regeringer om dyrevelfærd, mens vi i…

Læs mere  

Om

World Animal Protection Danmark er del af en global dyrebeskyttelsesorganisation, der har beskyttet dyr mod udnyttelse og mishandling i mere end 50 år. Gennem vores arbejde inspirerer og påvirker vi mennesker, organisationer og regeringer til at forbedre forholdene for verdens dyr og sikre mere bæredygtige løsninger. Vi samarbejder med FN og rådgiver verdens regeringer om dyrevelfærd, mens vi i mere end 50 lande er involveret i lokalt dyrebeskyttelsesarbejde.

Den danske afdeling har eksisteret i mere end 20 år og er en juridisk selvstændig enhed med egen bestyrelse. Vi har officiel status som velgørende humanitær forening.

Flere end 55.000 private danskere støtter vores arbejde økonomisk, og engagementet i vores kampagner er stigende. Vi er 18 ansatte på det danske kontor i det centrale København.

Virksomhedssamarbejde:
Som erhvervsvirksomhed kan du støtte vores arbejde gennem et virksomheds-sponsorat eller partnerskab.  Vores sponsorprogram er et CSR-tilbud til de virksomheder, der ønsker at udvise samfundsansvar og bidrage til velgørenhed på en enkel måde. Og vi har skræddersyet konceptet, så det styrker din virksomheds image og omdømme gennem synliggørelse af samarbejdet og samtidig sikrer din virksomhed fuld fradragsret.

Som virksomhedssponsor vil du vise både dine kunder og ansatte, at din virksomhed påtager sig et vigtigt samfundsansvar og medvirker til at skabe unikke resultater inden for fire globale fokusområder:
• Beskyttelse og bevarelse af det vilde dyreliv – på land og i havet.
• Naturkatastrofehjælp til husdyr og deres ejere.
• Bedre dyrevelfærd i det globale industrilandbrug
• Vaccinationsprogrammer for stop af brutal mishandling af verdens mange gadehunde

Kontaktpersoner

Lars Holmgaard Knudsen

Vicedirektør, COO/CSO

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere