23.06.2015  |  Strategi & ledelse

Gratis guide til ISO 9001:2015

Indhold fra partner Hvad er dette?

De nye ISO standarder er hos mange virksomheder på dagsordenen i disse tider, grundet revisionen. Men hvordan vil den nye ISO standard tage sig ud, og hvad betyder det for virksomheder?

ISO standarder bliver revurderet og revideret efter en regelmæssig cyklus, typisk hvert 5-10 år, og i 2015 er ISO 9001:2008 nået slutningen af sådan en revisions cyklus. Et internationalt udkast (DIS – draft international standard) er nu tilgængeligt, og bliver efterfulgt af et endeligt udkast til en færdig international standard (FDIS – final draft international standard) i juli med en offentliggørelse af den endelige standard i september.

Derfor har DNV GL udarbejdet en dansk vejledning, som  giver dig overblikket over de ændringer, der er foretaget i ISO DIS 9001:2015 efter revisionen af 2008 standarden.

Guiden kan du hente her:
 

Mere fra DNV GL Business Assurance Denmark A/S

DNV GL Business Assurance Denmark A/S

www.dnvgl.dk/certificering

DNV GL Business Assurance Denmark A/S er en af Danmarks førende certificeringsvirksomheder, der med sin globale repræsentation har adgang til et af de mest kompetente og ressourcestærke netværk, inden for certificering og godkendelser af ledelsessystemer og produkter. DNV GL Business Assurance Denmark A/S er en del af DNV GL, som er en global udbyder af tjenester indenfor risikostyr…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere