07.10.2021  |  Klima, miljø og energi

Æstetik og bæredygtighed kan sagtens gå hånd i hånd

Indhold fra partner Hvad er dette?

Forbo optimerer deres CO2-neutrale kollektion af linoleum og imødekommer tendenser og et stigende ønske fra arkitekter og bygherrer. Den er en opgradering, der er til gavn for både æstetikken og miljøet.

Der er en tydelig tendens i hele verden, når det gælder efterspørgslen på linoleumsgulve: Ensfarvet og neutralt er populært. Derfor udvider Forbo sin CO2-neutrale Marmoleum Linear-kollektion med flere valgmuligheder, der komplementerer fx de grå nuancer, samtidig med at der kommer flere neutrale farver på paletten.

Efterspørgsel på hjemlige rammer til medarbejdere

”Vi vil gerne opfordre til at være modige i farvevalget. Virksomheder og institutioner går i stigende grad op i deres medarbejderes og brugeres sundhed, og derfor stræber arkitekter og slutbrugere efter at skabe en rar og indbydende stemning. Et gulv er en kerne i ethvert rums miljø og bidrager til skabelsen af den hjemlige følelse, uanset om du sidder i et venteværelse, i en reception eller på kontoret. Og her er det altså nødvendigt at skele lidt til andre farver end den ekstremt populære grå,” siger Christian Iversen, direktør i Forbo Flooring Danmark.

Marmoleum-linoleums kollektionens stribede mønstre og afbalancerede farver bidrager til at skabe hjemlige miljøer og en rolig stemning. Den rolige stemning kommer yderligere til udtryk i kollektionens fire neutrale farvegrupper bestående af; kolde grå farver, varme grå farver, jordfarver og varme brune farver, der alle er af tidsløs karakter og netop også skaber den føromtalte hjemlige følelse i alle rum.

Når gulvet bidrager til et sundt indeklima
Marmoleum Linear er Svanemærket, CO2-neutralt, PVC-frit, antibakterielt, bidrager til et sundt indeklima og er nemt at vedligeholde som den øvrige linoleumskollektion fra Forbo. De nye farver er især målrettet uddannelsesinstitutioner og sundhedssektoren, men de mange varme og imødekommende farver appellerer traditionelt også til fx kontormiljøer, restauranter og private hjem.

Mere fra Forbo Flooring A/S

Forbo Flooring A/S

www.forbo-flooring.com

Forbo er en global markedsleder inden for linoleum, vinyl, tekstile gulve og indgangsmåtter. Både vores linoleum til møbler og gulve bliver produceret CO2-neutralt, og vores linoleumsgulve er tilmed også svanemærket. Det skyldes, at linoleum er lavet af bæredygtige råvarer som harpiks, træmel og miljøvenlige farvepigmenter. De naturlige in…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere