2030 Builders

2030.builders/

Branche/Sektor:

Andre Serviceydelser, IT-sektoren, Rådgivning/konsulenter

Om

Hos 2030 Builders tilbyder vi et digitalt innovationsværktøj med udgangspunkt i FN's Verdensmål. Vi tror på at verdensmålene indeholder fremtidens store forretningsmuligheder for fremsynede virksomheder, og derfor er andet end blot en brandingmulighed. De muligheder vil vi hjælpe vores kunder med at handle p…

Læs mere  

Om

Hos 2030 Builders tilbyder vi et digitalt innovationsværktøj med udgangspunkt i FN's Verdensmål. Vi tror på at verdensmålene indeholder fremtidens store forretningsmuligheder for fremsynede virksomheder, og derfor er andet end blot en brandingmulighed. De muligheder vil vi hjælpe vores kunder med at handle på.  

Gennem en interaktiv og gamified oplevelse guides medarbejderne igennem en problemløsnings-proces der ikke kun understøtter deres samarbejde i teams og uddanner dem på verdensmålene - den lader dem gøre det ved at have det sjovt. Produktet tilbydes både som en fælles faciliteret oplevelse med en af vores dygtige eksperter og som en interaktiv softwareløsning der kan bruges til teambuilding, strategiskabelse, problemløsning eller hvad jeres virksomhed måtte have brug for.

Processen fremmer kollaborativ problemløsning og øger bevidstheden om vigtigheden af at udvikle bæredygtige løsninger. Samtidigt leverer vi en implementeringsklar Impact Plan, der giver virksomheder en konkurrencefordel, alt imens de gør en positiv forskel.

2303 Builders har gennemgået en rivende udvikling siden vores start i 2018, og omfatter hurtigt voksende markedsførings-, salgs-, design- og produktudviklings-teams, der alle brænder for bæredygtighed. Vores produkt er rettet mod virksomheder (store som små), kommuner og andre organisationer, der vil lære mere om verdensmålene og ønsker at få hjælp til at implementere konkrete strategier for at opnå deres bæredygtighedsmål. Hvis du vil vide mere om vores produkt og hvordan vi hjælper virksomheder med at blive mere bæredygtige, kan du kigge på vores hjemmeside. 

https://2030.builders/

Kontaktpersoner

Mia Negru

CHIEF REVENUE OFFICER

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere