20.02.2008  |  Strategi & ledelse

Aastra stiller krav til leverandører

Aastra, der er en af verdens førende udbydere af åbne telekommunikationsløsninger til erhvervsmarkedet, har netop...

Aastra, der er en af verdens førende udbydere af åbne telekommunikationsløsninger til erhvervsmarkedet, har netop vedtaget et omfattende etisk program. Det betyder, at Aastras leverandører fremover vil være forpligtet til at leve op til en række skrappe krav om miljø, og til hvordan medarbejdere skal behandles.

Alle leverandører skal leve op til ISO 9001-standarden, der opstiller regler for en konsistent kvalitet og ledelse og til ISO 14001-standarden, der sætter rammer for, hvordan en virksomhed skal forholde sig til miljøet. Derudover beskriver Aastras ”Ethosourcing program”, hvordan leverandører skal forholde sig til emner som børnearbejde, diskriminering, arbejdssikkerhed og meget andet.

De nye retningslinjer fra Aastra gælder i alle lande, som Aastra opererer i, og for at kontrollere at programmet følges af leverandørerne, har Aastra ansat nogle auditører, der skal følge virksomheden gennem kontraktens forløb.

Mere fra Laura

Laura Wogensen

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere