10.08.2022  |  Klima, miljø og energi

Aros Business Academy lancerer nyt kursus om bæredygtige transformationer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nyt kursus skal hjælpe flere i gang med bæredygtighed og give virksomheder og organisationer stærkere kompetencer indenfor bæredygtige transformationer.

Kravene til dokumenteret bæredygtighed vokser – heldigvis. Bæredygtighed er simpelthen blevet en central del af det at udvikle en forretning og drive en organisation. Samtidig er der kommet taksonomier, krav og mål, som det er nødvendigt at forholde sig til. Alt sammen noget, der nødvendiggør nye kompetencer. 

Derfor har Aros Business Academy netop lavet et helt nyt kursus, der har til formål at skabe overblik, inspirere og muliggøre, at flere kommer i gang med bæredygtighed lige nu. 

Lær hvad EU´s taksonomi og FN´s verdensmål betyder for dit arbejde 

Måske har du hørt om EU’s taksonomi for bæredygtighed, men er i tvivl om, hvad du helt konkret skal stille op med den i forhold til din organisation? Måske kender du til FN’s 17 verdensmål, men ved ikke, hvordan I skal komme i gang med arbejdet med dem?

Den nye EU-taksonomi for bæredygtighed stiller fx konkrete krav om dokumentation af CO2 udledning. Kravene rammer både store og små arbejdspladser. De store virksomheder skal holde styr på deres eget CO2-udslip gennem hele forsyningskæden – også hos deres leverandører.

Af den grund risikerer små og mellemstore virksomheder fx at blive valgt fra som underleverandører til andre virksomheder, hvis ikke de kan dokumentere deres bæredygtighed.

Bliv inspireret til konkrete tiltag i din organisation 

Kurset bæredygtig transformation giver dig også inspiration, viden og værktøjer til din organisations egen bæredygtige transformation. Underviseren hjælper dig med at forstå de konkrete mål og strategier, som har relevans i netop din branche. Du kommer derfor hjem med gode ideer og inspiration til det videre arbejde med bæredygtig transformation i virksomheden.

Samtidig er kursets holdstørrelse holdt på max. 12 personer, så der er dedikeret tid og plads til deltagernes helt konkrete spørgsmål og udfordringer. Du får altså en kombination af viden og rådgivning, der er målrettet de problemer, du sidder med netop nu i din organisation. Underviseren gør en dyd ud af, at virksomhedernes og organisationernes unikke karakteristika tages i betragtning, så du får forståelse for bæredygtighed i netop den kontekst din organisation befinder sig i.

Læs med om det nye kursus her. 

 

Mere fra Aros Business Academy

Aros Business Academy

https://arosbusinessacademy.dk

Vejen til mere begynder her Aros handler om dig og det meningsfulde arbejdsliv. Fokus er på praksis og netop dine behov. Sådan sikrer vores håndplukkede undervisere dig værktøjer og kursusbeviser, der kan bruges til noget. Personligt og professionelt. Med det samme og i fremtiden.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere