29.05.2023  |  Klima, miljø og energi

Bør du tage en Mini MBA i Sustainability Management?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mini MBA i Sustainability Management er en kortere og mere kondenseret uddannelse end en traditionel MBA. Den er udviklet af Aros Business Academy i tæt samarbejde med professor Steen Hildebrandt, der inden for de seneste år er blevet et fyrtårn i debatten om bæredygtighed.

Hvis du har arbejdet med bæredygtighed de sidste 25 år og har en universitetsuddannelse inden for emnet, er en Mini MBA i Sustainability Management sandsynligvis ikke noget for dig. Men har du (som de fleste) arbejdet med emnet i nogle år uden at have en decideret bæredygtighedsuddannelse bag dig, er uddannelsen værd at overveje.

Uddannelsens 6 moduler:

  • Modul 1: Visioner for en bæredygtig fremtid
  • Modul 2: Verdensmålene som afsæt for kommerciel værdiskabelse
  • Modul 3: Måling af aftryk (baselining) og strategiudvikling
  • Modul 4: Cirkulær økonomi og systemtænkning
  • Modul 5: Klimaregnskaber og livscyklusvurdering (LCA)
  • Modul 6: Bæredygtighedsrapportering & intern og ekstern bæredygtighedskommunikation

Studiegrupper, pensum, opgaver og en lille eksamen

Undervejs på uddannelsen deltager man i studiegrupper, der har fokus på implementeringen af den nye viden og de nye værktøjer i egen praksis. Der er cirka 1.800 siders pensum, der skal læses over 6 måneder, og uddannelsen afsluttes med en lille eksamen, der giver deltagerne mulighed for at samle op og reflektere over deres udvikling og fremtidige udvikling.

Denne artikel er en del af temaet ESG uddannelse - kompetenceudvikling til tiden

Mere fra Aros Business Academy

Aros Business Academy

https://arosbusinessacademy.dk

Vejen til mere begynder her Aros handler om dig og det meningsfulde arbejdsliv. Fokus er på praksis og netop dine behov. Sådan sikrer vores håndplukkede undervisere dig værktøjer og kursusbeviser, der kan bruges til noget. Personligt og professionelt. Med det samme og i fremtiden.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere