Dansk Standard

Kursus

Asset management – Indførelse af opdateret ISO 55001

Dette kursus giver en dybdegående indsigt i forskellene mellem de tidligere og nye ISO 55000/01 standarder, og hvordan ændringerne påvirker implementeringen.

Kategori

Kursus

Sted

København

Start dato

30. oktober 2024

Slut dato

31. oktober 2024

Foto: Dansk Standard

Dette kursus giver et solidt overblik over de seneste opdateringer i ISO 55000:2024 og ISO 55001:2024 standarderne for asset management. Gennem en kombination af teori og praktiske gruppeøvelser vil deltagerne få en klar forståelse af de væsentligste ændringer og, hvordan de adskiller sig fra de tidligere versioner. Kurset giver konkret viden til effektiv implementering af de opdaterede standarder, hvilket bidrager til øget værdiskabelse gennem organisationens aktiver.


Deltagerne lærer at sikre compliance med de nyeste krav og styrke deres asset management system. Derudover tilbyder kurset en unik mulighed for at netværke med andre fagfolk, udveksle erfaringer og skabe værdifulde forbindelser. Ved kursets afslutning vil deltagerne være godt rustet til at implementere og vedligeholde et effektivt asset management system i overensstemmelse med de nyeste ISO 55000/01 standarder. Kurset er relevant for både organisationer, der ønsker certificering, eller som vil implementere dele eller hele ISO 55001.

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.