13.12.2018  |  Klima, miljø og energi

Bæredygtig flyrejse fra San Francisco med KLM

Indhold fra partner Hvad er dette?

KLM kan med stolthed meddele, at selskabets fly igennem Shell, World Energy og SkyNRG, fortsat vil tanke med biojet-brændstof ved flyrejser fra San Francisco lufthavn. Investeringen er en vigtig brik i KLM’s mål om at reducere selskabets kuldioxidudslip med 20% inden 2020.

KLM har i flere år arbejdet på at udvikle sine bæredygtighedstilbud og drive industriens udvikling henimod mindre kuldioxidudslip i hele værdikæden. Siden 2009 har KLM gennemført over 1000 flyvinger på biojet-brændstof fra større byer verden over, og nu er San Francisco inkluderet i KLM’s bæredygtighedstilbud.

– Hos KLM har bæredygtighed en fremtrædende position og det er glædeligt, at vi igennem Shell, World Energy og SkyNRG kan tilføje endnu en lufthavn, der flyver med biojet-brændstof. At opbygge et bæredygtigt netværk tager tid, men med bæredygtighedsprojekter som ”från flis till flygplan i Småland” og nu bæredygtige afgange fra San Francisco, bevæger vi os i den rigtige retning”, siger Paul Terstegge, Manager Nord Europa, Air France-KLM.

Link til KLM’s bæredygtighedsarbejde
https://brand.klm.com/dk_da
https://www.klm.com/travel/se_sv/about/co2/together/index.htm
https://www.klm.com/corporate/en/topics/corporate-social-responsibility/index.html

For spørgsmål, kontakt venligst:
Carina Bergqvist, kommunikationschef Air France-KLM
Tlf: 076 878 75 59, mail: carina.bergqvist@klm.com

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere