Bæredygtig mad

Klima, miljø og energi

Temagruppe om ‘Grønne og klimavenlige indkøb af fødevarer’

Vær med når Forum for Bæredygtige Indkøb afholder første møde i temagruppen om 'Grønne og klimavenlige indkøb af fødevarer' torsdag den 4. november!

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

En cirkulær madkultur skal revolutionere fødevarebranchen og dens vaner

Arbejder du inden for fødevarebranchen? Så skal du tænke cirkulært. Hele madkæden skal designes, så restaffald kan udnyttes på kreativ vis. Få blandt andet et eksempel på, hvordan vegetabilsk restaffald kan blive til animalsk protein med høj ernæring.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

3D-printet sushi og steak på vej til menukortene

I disse dage tages der afgørende skridt inden for forskning i 3D-print af plantebaserede kød- og fiskeefterligninger. Allerede fra 2021 bør du kunne finde det bæredygtige alternativ på menukortet

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Kun dyrevelfærdsmærkede kyllinger i Lidl

Som den første dagligvarekæde i Danmark stopper Lidl nu salget af konventionelle, ferske kyllinger. Fremover vil det udelukkende være kyllinger med det statslige dyrevelfærdsmærke, Lidl-kunderne kan erhverve sig i kædens kølediske. Initiativet kommer til at berøre mere end 3,5 millioner kyllinger om året.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Case: 100% Plant-based Drinks with Good Nutritional Composition

The Danish plant drink company Dryk has one mission: To make it simple for everybody to choose high-quality plant-based drinks without any compromises. The focus is on providing consumers all over the world with great taste and good nutritional value.

Indhold fra partner

Medarbejder

Bæredygtigt plejehjemskøkken hædret med pris

Diakonissestiftelsens interne Bæredygtighedspris er uddelt for første gang og går til Elin Sloth Blemholt, som er ledende økonoma på Plejehjemmet Salem. Hun får prisen for sin indsats for at omstille køkkenet på Salem til mere bæredygtig madlavning.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Lidl klar med madkundskab på Facebook og Instagram

Skolekøkkenerne er lukkede, og det gør madkundskabsundervisningen i denne tid sværere. Lidl har allieret sig med videoudstyr og det danske kokkelandsholds kaptajn og er fra i morgen klar til at sende gratis hjemmeundervisning i madkundskab på Facebook og Instagram.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

En ny økonomisk og bæredygtig tankegang til det professionelle køkken

Foreningen REFOOD Mærket har lavet sin første bog, der er en kombination af et mindset og et konkret værktøj til, hvordan man i det professionelle køkken kan skabe en bedre økonomi og samtidig en bæredygtig indsats.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere