Bæredygtig mad

Klima, miljø og energi

En cirkulær madkultur skal revolutionere fødevarebranchen og dens vaner

Arbejder du inden for fødevarebranchen? Så skal du tænke cirkulært. Hele madkæden skal designes, så restaffald kan udnyttes på kreativ vis. Få blandt andet et eksempel på, hvordan vegetabilsk restaffald kan blive til animalsk protein med høj ernæring.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

3D-printet sushi og steak på vej til menukortene

I disse dage tages der afgørende skridt inden for forskning i 3D-print af plantebaserede kød- og fiskeefterligninger. Allerede fra 2021 bør du kunne finde det bæredygtige alternativ på menukortet

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Kun dyrevelfærdsmærkede kyllinger i Lidl

Som den første dagligvarekæde i Danmark stopper Lidl nu salget af konventionelle, ferske kyllinger. Fremover vil det udelukkende være kyllinger med det statslige dyrevelfærdsmærke, Lidl-kunderne kan erhverve sig i kædens kølediske. Initiativet kommer til at berøre mere end 3,5 millioner kyllinger om året.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Roskilde Festival vil reducere madboders CO2-aftryk

Roskilde Festival har i år givet gæsterne mulighed for at vælge mad ud fra såkaldte klimamenuer efter, hvor stort et CO2-aftryk det enkelte måltid efterlader. Inden festivalen gik i gang har det ligeledes været muligt for madboderne at få beregnet deres menuers CO2-aftryk.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere