Bæredygtig mad

Medarbejder

Bæredygtigt plejehjemskøkken hædret med pris

Diakonissestiftelsens interne Bæredygtighedspris er uddelt for første gang og går til Elin Sloth Blemholt, som er ledende økonoma på Plejehjemmet Salem. Hun får prisen for sin indsats for at omstille køkkenet på Salem til mere bæredygtig madlavning.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Lidl klar med madkundskab på Facebook og Instagram

Skolekøkkenerne er lukkede, og det gør madkundskabsundervisningen i denne tid sværere. Lidl har allieret sig med videoudstyr og det danske kokkelandsholds kaptajn og er fra i morgen klar til at sende gratis hjemmeundervisning i madkundskab på Facebook og Instagram.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

En ny økonomisk og bæredygtig tankegang til det professionelle køkken

Foreningen REFOOD Mærket har lavet sin første bog, der er en kombination af et mindset og et konkret værktøj til, hvordan man i det professionelle køkken kan skabe en bedre økonomi og samtidig en bæredygtig indsats.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Roskilde Festival vil reducere madboders CO2-aftryk

Roskilde Festival har i år givet gæsterne mulighed for at vælge mad ud fra såkaldte klimamenuer efter, hvor stort et CO2-aftryk det enkelte måltid efterlader. Inden festivalen gik i gang har det ligeledes været muligt for madboderne at få beregnet deres menuers CO2-aftryk.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere