15.01.2018  |  Supply chain

Bæredygtige forsyningskæder sparer CO2

Indhold fra partner Hvad er dette?

Logistikvirksomheden CHEP hædres for sin ekspertise i udviklingen af bæredygtige forsyningskæder ved den sjette uddeling af bilindustriens Automotive Global Awards.

Automotive Global Awards, der foregår i London, hædrer virksomheder, der udmærker sig på tværs af 22 kategorier inden for logistik, indkøb og forsyningskæder i bilindustrien. Den globale prisuddeling samler årligt industriens førende navne lige fra logistikleverandører og originale produktfremstillere (’OEM'er’) til udbydere af tredjepartslogistik (3PL'er) for at fejre innovation og vækst i bilbranchen.

CHEP modtager prisen sammen med sin kunde, Endurance Technologies, der er førende producent af bilkomponenter med hovedsæde i Indien. Virksomhederne blev fremhævet for deres fælles reduktion af CO2 i atmosfæren og forebyggelse af skovrydning, som har medført en besparelse på cirka 360 træer om året. Bil- og logistikindustrien fylder meget i Indien, og er et godt eksempel på, hvordan små forandringer kan gøre en stor forskel, når de implementeres i større omfang.

Siden 1975 har CHEP samarbejdet globalt med mere end 3.000 kunder, herunder førende bilproducenter og tier 1-brands. Med den miljøvenlige, omkostningsbesparende poolingtjeneste, som er baseret på en multibrugerplatform, reducerer CHEP den samlede udgift i forsyningskæden pr. palle, mens kunderne oplever øget effektivitet og et reduceret CO2-fodaftryk. CHEP optimerer desuden transportruterne ved at minimere antallet af ’tomme’ lastbiler, der fragter paller uden læs.

Del genbrug og reducér affaldet
Atul Deodikar fra Endurance Technologies siger: "Ved at indgå samarbejde med CHEP om at reducere vores CO2-fodaftryk kunne vi opnå betydelige fremskridt med vores bæredygtige indsats. CHEPs genanvendelige bilemballage sparer ikke kun træer, men holder også emballagematerialer væk fra vores deponeringsanlæg. CHEPs forretningsmodel, som går ud på at dele, genbruge og reducere omfanget af affald, fungerer rigtig godt for vores virksomhed.”

Dommerne udtalte: "CHEP og Endurance Technologies falder tydeligvis inden for kategorien for total bæredygtighed. Der er en påviselig og målt positiv reduktion i brugen af fossile brændstoffer – både når det gælder materialer, brændstof og andre emissioner – gennem genbrug af pallerne og nettoreduktion af transporten. Der er endvidere en positiv effekt på arbejdskraften som følge af mindre behov for administration og håndtering af pallerne.”

CHEP vinder for andet år i træk
Det er andet år i træk, at CHEP hædres med en Automotive Global Supplier-pris. I 2016 vandt CHEP Automotive Europe og tier 1-leverandøren Eberspächer en Product Innovation Award ved prisuddelingen. Den blev tildelt som anerkendelse af en ny, effektiv genbrugsemballageløsning, der er udviklet specifikt med henblik på at optimere Eberspächers interkontinentale forsyningskæde.

Mere fra CHEP Denmark

CHEP Denmark

www.chep.com

CHEP er global markedsleder inden for bæredygtige palleløsninger. Vi servicerer produktions- og detailbranchen i mere end 60 lande og ejer mere end 300 millioner paller. Vi arbejder målrettet på at forbedre vores bæredygtighed, både når det kommer til miljø og mennesker. Vi arbejder med en cirkulær forretningsmodel, som vi kalder pal…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere