CHEP Denmark

www.chep.com

Branche/Sektor:

Transport og godshåndtering

Om

CHEP er global markedsleder af bæredygtige palleløsninger

Faktisk er bæredygtighed en integreret del af vores cirkulære forretningsmodel, der er kendt som palle-pooling. Vi har mere end 50 års erfaring med at genanvende materialer, genbruge paller og mindske CO2-udslippet. Og vi arbejder målrettet for at forbedre vores fodaftryk for både miljø og mennesker…

Læs mere  

Om

CHEP er global markedsleder af bæredygtige palleløsninger

Faktisk er bæredygtighed en integreret del af vores cirkulære forretningsmodel, der er kendt som palle-pooling. Vi har mere end 50 års erfaring med at genanvende materialer, genbruge paller og mindske CO2-udslippet. Og vi arbejder målrettet for at forbedre vores fodaftryk for både miljø og mennesker. 

Kunder – vi hjælper virksomheder med at gøre forsyningskæden mere effektiv og bæredygtig.

Miljø – vi har en cirkulær forretningsmodel med deling og genbrug i fokus. Vi minimerer transporten og CO2-udslippet. Og vi bruger materialer, der beskytter verdens regnskove og minimerer produktionen af plast.

Mennesker – vi kører sikkerhedsprogrammer for vores medarbejdere og giver alle mulighed for at arbejde frivilligt for et velgørende formål tre dage om året med fuld løn.

Fællesskab – vi bidrager til de lokalsamfund, vi opererer i. Vi støtter madspildsorganisationer, uddannelsesmuligheder og miljøgenoprettelsesprojekter med hjælp fra frivillig arbejdskraft, sponsorater og donationer.

Det har alt sammen stor betydning, når mere end 300 millioner blå paller bevæger sig gennem virksomheders forsyningskæder fra Allerød til Alaska hver eneste dag.

Kontaktpersoner

Torben Lund

Driving supply CHANGE as Country Manager, Denmark and Nordic Manager, Customer Service, at CHEP Nordics

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere