31.03.2020  |  Kommunikation

CHEP Europe modtager for femte år i træk topplacering for sin bæredygtighedsindsats

Indhold fra partner Hvad er dette?

Virksomhedens forsyningskædeløsninger er blevet anerkendt af det uafhængige vurderingsbureau EcoVadis.

Forsyningskædeeksperten CHEP Europe har modtaget EcoVadis’ Guld-status for sin bæredygtighedsindsats. Det placerer dem fortsat blandt de top 5 procent grønneste leverandører på verdensplan. Det er første gang nogensinde, at en forsyningskædevirksomhed opnår topkarakteren guld-status fem år i træk.

CHEP Europe har særligt udmærket sig inden for områderne miljø, arbejdsmarkedsstrategier, fair forretningspraksis og forsyningskæder.

EcoVadis’ metode er baseret på internationale standarder for virksomheders sociale ansvar, herunder Global Reporting Initiative, United Nations Global Compact og ISO 26000. Ecovadis’ vurdering dækker 198 forskellige kategorier og vurderer 60.000 virksomheder i 155 lande.

Geraint Thomas, Sustainability Director i CHEP Europe, siger:

”Vi er ekstremt stolte over at modtage endnu en udmærkelse for vores arbejde med CSR. Social ansvarlighed er en kerneværdi bag alt, hvad vi gør. Vores forretning er grundlæggende bygget på en cirkulær tankegang, hvor vi forsøger at begrænse mængden af affald i hele forsyningskæden, og vi er overbeviste om, at deling og genbrug af naturens begrænsede ressourcer er det rigtige for samfundet. Alene sidste år har vores aktiviteter reduceret mængden af affald med 1,3 megaton og CO2-udledningen med 2 millioner ton. Samtidigt har vi reddet 1,7 millioner træer.”

Læs mere i vedhæftede pressemeddelelse.

Mere fra CHEP Denmark

CHEP Denmark

www.chep.com

CHEP er global markedsleder inden for bæredygtige palleløsninger. Vi servicerer produktions- og detailbranchen i mere end 60 lande og ejer mere end 300 millioner paller. Vi arbejder målrettet på at forbedre vores bæredygtighed, både når det kommer til miljø og mennesker. Vi arbejder med en cirkulær forretningsmodel, som vi kalder pal…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere