13.02.2019  |  Klima, miljø og energi

Chep Europe fastholder sin topplacering som socialt ansvarlig virksomhed

Chep Europe, der leverer løsninger til forsyningskæder, er blevet anerkendt af det uafhængige kreditvurderingsbureau EcoVadis for fjerde år i træk.

Logistikvirksomheden Chep Europe er blevet udmærket med EcoVadis Gold Recognition Level, det højeste tilgængelige niveau, for sine resultater inden for bæredygtighed. Med denne anerkendelse bliver Chep den første virksomhed inden for forsyningskædemarkedet, der i fire år i træk har opnået en topplacering.

Læs også: Logistikgigant på vej mod at opnå bæredygtighedsmål

Det skyldes virksomhedens udvikling og resultater inden for områderne miljø, arbejdsmarkedsstrategier, fair forretningspraksis og forsyningskæder.

Chep er en del af koncernen Brambles Limited, der også har opnået en global topplacering inden for sin kategori (kommercielle tjenester og forsyningsindustri) på Dow Jones’ bæredygtighedsindeks for 2018.

"Vi er ekstremt stolte over at modtage endnu en udmærkelse for vores arbejde med socialt virksomhedsansvar. Chep hjælper med at flytte flere varer til flere mennesker på flere steder end nogen anden virksomhed i verden. Det er derfor, vi reelt kan bidrage til en smartere og mere bæredygtig fremtid”, siger Brambles’ direktør for global bæredygtighed, Juan Jose Freijo.

Læs også: Her er vinderne af Årets Arbejdsmiljø 2018

EcoVadis’ metode er baseret på internationale standarder for virksomheders sociale ansvar, herunder Global Reporting Initiative, United Nations Global Compact og ISO 26000, der dækker 150 brugerkategorier og 150 lande. EcoVadis vurderer 35.000 leverandører fordelt på 99 lande og 150 forretningssektorer.

- SDN

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere