12.09.2018  |  Kommunikation

Bæredygtighed i højsædet i KLM’s seneste kampagne

Indhold fra partner Hvad er dette?

Verden står over for den måske største udfordring nogensinde – at mindske CO2-udledningen og sikre planetens fremtid. Flyets grønne omstilling er yderst vigtigt. Derfor har KLM lanceret en omfattende informationskampagne for at øge bevidstheden om en bæredygtig flyrejse.

KLM’s årlige bæredygtighedsundersøgelse fremgår det, at flyrejsende i norden er meget klimabevidste og forespørger bæredygtige flyrejser.

Desværre er det få rejsende, der ved, hvordan flyselskaberne arbejder med bæredygtighed, eller hvordan man booker ’grønne flybilletter’.

For KLM, der 12 år i træk har rangeret sig som verdens mest bæredygtige flyselskab på Dow Jones Sustainability Index, har bæredygtighed længe været i fokus. Flyselskabet var bl.a. det første i verden til at flyve kommercielle fly på biojetbrændstof.

I seks kortfilm går KLM bagom kulisserne i sit bæredygtighedsarbejde og fortæller om, hvordan flyselskabet gennem hele værdikæden - fra flymaden til brændstofforbruget – tænker klimavenligt. Kampagnen foregår i Danmark, Finland, Norge og Sverige fra 31. august til 23. september.

Tema
1. Biojetbrændstof

2. At spise ombord

3. Forretningsrejsende

4. Klimakompensation

5. Vægtreducering

6. Fremtidens fly

Materiale og information om kampagnen
Kan hentes på hjemmesiden: https://brand.klm.com/dk_da

Ved spørgsmål kontakt venligst
Carina Bergqvist, Kommunikationschef Air France-KLM
Tlf.: 076 878 75 59, e-mail: carina.bergqvist@klm.com

Om KLM
I 99 år har KLM Royal Dutch Airlines været pionerer indenfor flybranchen og flyselskabet er i dag verdens ældste, som fortsat fungerer under sit originale navn. KLM stræber efter pålidelig service og produkter af høj kvalitet samt at være det mest kundefokuserede, innovative og effektive flyselskab i Europa. I 2017 havde KLM 32,7 millioner passager og flyselskabet tilbød direkte fly til 165 destinationer med en moderne flåde på mere end 160 fly. KLM-koncernen, som består af KLM Cityhopper, Transavia og Martinair, transporterede i 2017 over 41 millioner passagerer. KLM var det første flyselskab, som fløj med biobrændstoffer under kommercielle flyrejser og virksomheden beskæftiger en bemandingskraft på ca. 32.000 personer verden over. KLM er 13 år i træk blevet kåret til et af verdens mest bæredygtige selskaber af Dow Jones Sustainability Index, som er det førende index for målingen og bedømmelsen af bæredygtige virksomheder.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere