30.05.2023  |  Klima, miljø og energi

Bæredygtighedskonference 2023 | Gør din bæredygtighedsindsats konkret

Indhold fra partner Hvad er dette?

Glæd dig til at høre om "Gør din bæredygtighedsindsats konkret - fra strategi til handling" af Ole Overgaard, Lead Auditor, Bureau Veritas.

"Vi kender alle til strategier, som aldrig er kommet udover skrivebordets trygge rammer. Hør hvordan du undgår, at dit og virksomhedens arbejde med bæredygtighed ender på samme måde.

Hvis I vil arbejde seriøst og relevant med bæredygtighed skal fokus primært være på jeres udviklingsaktiviteter, indkøb hos leverandører og naturligvis, hvordan I fremstiller og transporterer jeres varer og tjenesteydelser.

Til det kræves stor viden om bæredygtige trends og viden om nye teknologier fra leverandører, brancher og ikke mindst kundernes fremtidige forventninger til jer – og om I strategisk tør udfordre jeres måder at arbejde på i dag."
     

- Ole Overgaard, Lead Auditor hos Bureau Veritas

På Bureau Veritas Bæredygtighedskonference 2023 kan du høre Ole Overgaard fortælle meget mere om arbejdet med strategi og løbende forbedringer, men også hvordan man kan bygge ESG’ere og bæredygtighedspræstationer ind i sin kommunikation.

Vi glæder os til at se dig på Bureau Veritas Bæredygtighedskonference 2023, som afholdes torsdag den 8. juni 2023 hos Werkstatt i København K.

Tilmeld dig i dag...

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR ved at styrke din systematik gennem certificering, inspektion, rådgivning og kurser. Vores mission er at skabe en verden af tillid ved at sikre ansvarlig fremgang. Med vores globale tilstedeværelse, enestående ekspertise og uafhængighed hjælper vi virksomheder med de kritiske udfordringer, som de står…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere