Bæredygtighedsrapport

Klima, miljø og energi

3stepIT’s Annual & Sustainability Report 2021

Hybridarbejde, CO2-rapportering og datasikkerhed – listen er lang over områder og emner, der for alvor blev en fasttømret del af virksomheders hverdag i 2021. Vi tror på, at forandring bringer nye muligheder med sig, og at teknologi i mange tilfælde er svaret. Vi hjælper vores kunder med at navigere i det komplekse landskab af bæredygtighed, compliance og datasikkerhed, så de får mest ud af deres IT.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Pensionsselskaber: Bæredygtighedsrapport favoriserer de store aktører

En ny rapport placerer pensionsselskaberne Topdanmark og Velliv i bunden af bæredygtighedslisten. De mener imidlertid, at undersøgelsen tilgodeser store virksomheder.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Better Energy bæredygtighedsrapport 2021: Solcelleparker bør øge biodiversitet og beskytte grundvandet

I Better Energys bæredygtighedsrapport 2021 er fokus på lokal inddragelse og involvering for at få det maksimale ud af synergieffekterne for store solcelleparker. For hvis den grønne omstilling bliver gjort rigtigt, så er grøn strømproduktion også lig med øget biodiversitet og renere drikkevand.

Indhold fra partner

Kommunikation

Pust nyt liv i CSR-rapporten

Alle, der laver en CSR-rapport, har haft samtalen om, hvordan man kan få mere ud af den. CSR.dk kan hjælpe med at få det til at ske.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere