Bæredygtighedsrapport

Kommunikation

CSRD-direktiv vedtaget: Fra 2024 stilles der større krav til virksomheders bæredygtighedsrapportering

EU har nu givet endeligt grønt lys til CSRD-direktivet. Virksomheder skal derfor forberede sig på langt mere omfattende bæredygtighedsrapportering. Få overblik over, hvad Rapporteringsdirektivet betyder for din virksomhed.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Better Energy bæredygtighedsrapport 2021: Solcelleparker bør øge biodiversitet og beskytte grundvandet

I Better Energys bæredygtighedsrapport 2021 er fokus på lokal inddragelse og involvering for at få det maksimale ud af synergieffekterne for store solcelleparker. For hvis den grønne omstilling bliver gjort rigtigt, så er grøn strømproduktion også lig med øget biodiversitet og renere drikkevand.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Brenntag publishes sustainability report for 2021 and provides insights into new, long-term ESG Strategy

Brenntag (ISIN DE000A1DAHH0), the global market leader in chemicals and ingredients distribution, has published the sustainability report for 2021.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

3stepIT’s Annual & Sustainability Report 2021

Hybridarbejde, CO2-rapportering og datasikkerhed – listen er lang over områder og emner, der for alvor blev en fasttømret del af virksomheders hverdag i 2021. Vi tror på, at forandring bringer nye muligheder med sig, og at teknologi i mange tilfælde er svaret. Vi hjælper vores kunder med at navigere i det komplekse landskab af bæredygtighed, compliance og datasikkerhed, så de får mest ud af deres IT.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere