10.02.2023  |  Klima, miljø og energi

CSR-rapport: Solar Sustainability Report 2022

Indhold fra partner Hvad er dette?

Solars bæredygtighedsrapport viser, at vi har reduceret CO₂e-emissionerne fra egen drift og firmabiler med 23% i 2022. Læs mere om vores tiltag i rapporten.

Vi er stolte af at præsentere vores bæredygtighedsrapport for 2022, hvor man kan se, at vi har reduceret CO₂e-emissionerne fra egen drift og firmabiler med 23% i 2022. Det understøtter vores ambition om at blive Net-Zero i egen drift og reducere CO₂e-emissionerne med 25% på tværs af værdikæden - inden 2030.

I vores arbejde med bæredygtighed fokuserer vi også på biodiversitet. Vi har købt en ejendom på 50 hektar ved vores hovedkontor i Danmark for at plante 150.000 træer. I de kommende år forventer vi at købe flere ejendomme med fokus på skovrejsning.

CEO Jens Andersen udtaler: "Overordnet set så handler bæredygtighed om at reducere vores egne emissioner og hjælpe vores kunder med at gøre det samme. Sammen kan vi gøre en forskel.”

Alle ESG-indikatorer i 2022, undtagen vandforbrug, har gennemgået begrænset ekstern assurance.

Læs mere i vores bæredygtighedsrapport 2022 her (på engelsk)
 

Mere fra Solar Danmark A/S

Solar Danmark A/S

https://www.solar.dk/

  • Industrivej Vest 39 6600 Vejen
Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere