21.04.2022  |  Strategi & ledelse

Børn og unge sikrer fremtidens bæredygtige vækst

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nyt ambassadørprogram hos Fonden for Entreprenørskab skal inspirere børn og unge til at blive morgendagens entrepreneurer. Med ambassadørrollen udvider EY sit samarbejde med fonden

Entreprenørskab er for alle, for det giver børn og unge evner til at skabe, forandre og gøre en forskel i verden.

Det er Fonden for Entreprenørskabs vision, og den deler EY. Derfor er EY med i et nyt ambassadørprogram, der inkluderer fremtrædende erhvervsfolk fra bl.a. Nordea, Netcompany og andre C25-virksomheder. Det er Søren Smedegaard Hvid, Partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of the Year, der træder ind i ambassadørprogrammet.

Siden Fonden for Entreprenørskab blev stiftet, har EY været samarbejdspartner og deltaget i repræsentantskabet. Blandt andet ved at være dommer til fondens vækst- og idékonkurrencer samt at stille kompetencer og viden til rådighed til både coaching-sessions for studerende og undervisning og præsentationer på skoler.

Dette samarbejde er nu udvidet, og som ambassadør skal EY være med til at styrke lysten og evnerne til entrepreneurskab hos børn og unge. Det gør Fonden for Entreprenørskab bl.a. ved at hjælpe skoler og uddannelsesinstitutioner med at fremme entreprenante og innovative evner hos skoleelever og studerende, og de har de seneste år stået for markant udbredelse af entreprenørvirkelyst i Danmark.

”Vores børn tegner fremtiden. Ved at inspirere børn og unge i dag får vi skabt de bedste forudsætninger for, at vi i Danmark fortsat har de dygtigste entreprenante og innovative medarbejdere. Det passer naturligt ind i EY’s overordnede mål om at skabe ’A better working world’,” siger den nye ambassadør Søren Smedegaard Hvid.

Entreprenørskab er nøglen til vækst

I sit arbejde med EY Entrepreneur of the Year, der i 25 år har hyldet danske entrepreneurer, har Søren Smedegaard Hvid stiftet bekendtskab med de bedste danske vækstvirksomheder. Og her går særligt én ting igen, fortæller han:

”Et stærkt entreprenørskab, hvor der er en særlig ånd omkring det at skabe noget, at tænke nyt og innovativt og at se muligheder i stedet for begrænsninger. Det mærker man straks, når man besøger de succesfulde virksomheder,” siger han og fortæller videre, at et stærkt entreprenørskab også handler om at komme fremtidens udfordringer i møde:

”Der er en enorm efterspørgsel på kvalificeret arbejdskraft, og vi ser et stigende behov for skarpe, innovative løsninger til at løse de udfordringer, som ikke bare Danmark, men hele verden står overfor.”

Se alle ambassadører her: Fonden for Entreprenørskab (ffefonden.dk)

Mere fra EY

EY

www.ey.com/dk

I EY stiller vi en bred vifte af ydelser til rådighed indenfor sustainability. Vi har et tværfagligt team, der dækker hele det brede CSR-område, med kompetencer inden for klima- og miljøpåvirkning, sustainability rapporting, arbejdstagerrettigheder, menneskerettigheder, samt antikorruption og bestikkelse. Som et led i vores service tilbyder vi en række ydelser indenfor virksomheders samf…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere