27.04.2023  |  Klima, miljø og energi

Sustainability Awards uddeler ny pris

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ønsket om at honorere virksomheder, der tager ansvar for deres væsentlige miljøpåvirkninger, er baggrunden for en ny transitionspris, der i år uddeles ved Sustainability Awards

For tredje år i træk hylder Dansk Erhverv og EY de største danske virksomheder, der går forrest i den grønne omstilling. Det gør de ved Sustainability Awards 2023, der finder sted 14. september i København.

I år er der føjet en ny pris til Sustainability Awards, der nu består af fire priser.

Den nye pris hedder Green Transition Award og gives til en virksomhed, som bidrager signifikant til den grønne omstilling ved selv at omstille og omlægge sin forretning til mere bæredygtige løsninger med dokumenterede markante resultater.

”Der findes rigtig mange danske virksomheder, der tager ansvar for de væsentlige klima- og miljøpåvirkninger, der ligger i deres forretningsmodel. Det gør de fx ved at omlægge deres produktion eller processer, ved at energioptimere eller ved at indføre øget cirkularitet og mindske spild. Dem vil vi gerne honorere og hylde, og derfor har vi som noget nyt i år indført denne transitionspris,” siger Jan C. Olsen, CEO, EY Danmark.

Den nye pris Green Transition Award lægger sig til Climate Impact Award og Sustainability Innovation Award, hvor vinderne bliver udpeget af den uafhængige jury bestående af bl.a. Kristian Jensen, Bo Øksnebjerg og Connie Hedegaard. Derudover uddeler Dansk Erhverv og EY Særprisen for Long Term Value Creation, der ikke kan søges om.

Deadline for at ansøge til Sustainability Awards er 4. maj. Læs mere om priserne, kriterierne samt tilmelding på www.ey.com/dk/sustainabilityawards

Om Sustainability Awards

Med Sustainability Awards arbejder Dansk Erhverv og EY sammen for at hylde de virksomheder, der arbejder strategisk og innovativt med bæredygtighed. Samtidig ønsker de at samle danske erhvervsledere, der har indflydelse på fremtidens bæredygtighed og bidrager til at nå FN’s verdensmål og de globale klimamål.

Sustainability Awards omfatter priserne Climate Impact Award, Green Transition Award og Sustainability Innovation Award. Særprisen for Long Term Value Creation uddeles af Dansk Erhverv og EY, og der kan ikke søges om denne pris. For at være kvalificeret til en af de fire priser, skal man opfylde kriterierne for én eller flere af priserne, som uddeles. Det er desuden et krav, at virksomheden har aflagt regnskab for min. tre år samt min. rapporteret på Samfundsansvar én gang – som integreret rapport, selvstændig bæredygtigheds- eller CSR-rapport etc.

Sustainability Awards bliver afholdt torsdag den 14. september 2023 i Børssalen, København.

Mere fra EY

EY

www.ey.com/dk

I EY stiller vi en bred vifte af ydelser til rådighed indenfor sustainability. Vi har et tværfagligt team, der dækker hele det brede CSR-område, med kompetencer inden for klima- og miljøpåvirkning, sustainability rapporting, arbejdstagerrettigheder, menneskerettigheder, samt antikorruption og bestikkelse. Som et led i vores service tilbyder vi en række ydelser indenfor virksomheders samf…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere