08.09.2021  |  Klima, miljø og energi

Bankers erhvervsrådgivere skal klædes på til grøn rådgivning

En ny uddannelse skal klæde bankernes erhvervsrådgiverne på til at kunne guide virksomheder i alt fra klima- og ESG-rapportering over verdensmål til cirkulær økonomi.

En ny uddannelse skal klæde erhvervsrådgivere på til at kunne vejlede deres kunder i grøn omstilling.

Det skriver Finansforbundet.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Kent Petersen, formand for Finansforbundet, der har taget initiativ til uddannelsen, mener, at det er guld værd for en virksomhed, når deres rådgiver er i stand til at guide dem i forhold til bæredygtighed.

”Bæredygtig omstilling handler både om udviklingen af vores samfund som helhed, men så sandelig også om fremtidssikringen af den enkelte virksomhed og den konkrete forretningsmodel. For en virksomhed er erhvervsrådgiveren derfor en af de sparringspartnere, der er tættest på til at kunne inspirere til en dialog om nye muligheder og risici”, udtaler han.

Læs også: De store virksomheders arbejde med bæredygtighed stiller krav til SMV'erne

Nadeem Farooq, konstitueret administrerende direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening mener ligeledes at finanssektoren har et medansvar for at bidrage til den grønne omstilling.

På uddannelsen får rådgiverne en grundlæggende viden om bæredygtighed, herunder f.eks. klima- og ESG-rapportering, verdensmål og cirkulær økonomi.

Da forløbet er en del af Finanskompetencepuljen kan hovedparten af finanssektorens medarbejdere deltage gratis.

De første to hold starter 8. november i Jylland og 17. november på Sjælland.

Læs mere her

- MTN
 

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere