07.03.2018  |  Kommunikation

BASF tilslutter sig World Plastics Council

Indhold fra partner Hvad er dette?

BASF har tilsluttet sig World Plastics Council (WPC), som er en global sammenslutning af førende aktører i plastindustrien. WPC sætter fokus på brancherelaterede emner, som er af global relevans, såsom ansvarlig brug af plast, effektiv affaldshåndtering og løsninger til bekæmpelse af havforurening.

“Bæredygtig forretningsførelse er en integreret del af BASF’s strategi og har været et vigtigt omdrejningspunkt for virksomheden siden dens grundlæggelse. Eksempelvis kan vi begrænse mængden af affald og samtidig øge effektiviteten ved at bruge biprodukter fra en fabrik som råmaterialer på en anden fabrik. Dette Verbund-princip er en del af BASF's identitet”, forklarer Raimar Jahn, der er direktør for BASF Performance Materials. ”Derudover deltager vi aktivt i initiativer, der har til formål at løse globale udfordringer og engagerer hele værdikæder, såsom Operation Clean Sweep®. Vi følger dette internationale program, der er udviklet for at forhindre, at plastpellets ender i miljøet”, siger Jahn. “Når vi tilslutter os WPC er det for at styrke vores indsats for at sikre en levedygtig verden i fremtiden og en bedre livskvalitet for alle.”

James Seward, som er bestyrelsesformand for WPC og vicedirektør hos LyondellBasell, hilser BASF velkommen som et nyt medlem, der kan bidrage til WPC’s globale indsats for at skabe bæredygtige resultater for plastindustrien og samfundet. Ifølge WPC er branchens parter gået sammen om mange fælles initiativer for at undersøge og forebygge havaffald verden over i henhold til ’Declaration of the Global Plastics Associations for Solutions on Marine Litter’. Denne deklaration er blevet underskrevet af 70 plastselskaber i 35 lande. Den seneste evalueringsrapport tæller 260 gennemførte og igangværende projekter i forskellige dele af verden.

BASF er desuden medlem af American Chemistry Council og PlasticsEurope, som også er tilsluttet WPC og arbejder for en mere bæredygtig, cirkulær og ressourceeffektiv økonomi.

Mere fra BASF

BASF

www.basf.com/dk

Hos BASF skaber vi kemi for en bæredygtig fremtid. Vi kombinerer økonomisk succes med miljøbeskyttelse og social ansvarlighed. De mere end 117.000 ansatte i BASF Group arbejder for at bidrage til succes for vore kunder, som man finder i næsten alle brancher og i næsten alle lande over hele verden. Vores produktportefølje er opdelt i fire segmenter: Chemicals,…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere