24.08.2020  |  Klima, miljø og energi

Berendsen er nomineret til Verdensmålsprisen 2020!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er nu offentliggjort, at Berendsen er nomineret til Verdensmålsprisen 2020 i kategorien: "Forandringsprisen".

2030-Panelet, som er etableret af Folketingets 2030-netværk, uddeler i år for 2. gang Verdensmålsprisen i kategorierne: "Inkluderingsprisen", "Forandringsprisen" og "Ildsjælsprisen". Verdensmålsprisen bliver uddelt til en person, virksomhed eller organisation, der har gjort en særlig indsats for verdensmålene i Danmark.

Berendsen er blevet nomineret sammen med kun 2 andre virksomheder i kategorien: "Forandringsprisen" for Berendsens arbejde med at kortlægge, udvælge og implementere de verdensmål, hvor virksomheden kan gøre den største forskel. 

"Vi har skrevet CSR ind i midten af vores forretningsvision, og i 2019 blev vi verdensmålcertificeret af Bureau Veritas Certification som den første virksomhed i verden. At vi nu er nomineret til Verdensmålsprisen 2020 ser vi som en kæmpe ære, som i høj grad skyldes vores mange dedikerede medarbejdere, der sikrer, at vi kan føre vores CSR-ambitioner ud i livet – og vores kunder, der ligesom os ønsker at gå forrest for den bæredygtige udvikling. Vores fælles rejse mod verdensmålene er stadig lang, men vi er på rette vej, og vi er heldigvis mange, der gerne vil stå sammen om ren samvittighed", siger Berendsens CSR-chef Louise Elver.

Klik her og stem på din favorit i kategorierne: "Inkluderingsprisen", "Forandringsprisen" og "Ildsjælsprisen" – du kan stemme frem til den 1. september kl. 12.

Vinderne afsløres den 9. september ved konferencen for Verdensmålenes Årti: "A Decade to Action - 10 år tilbage" på Christiansborg. 

Mere fra Elis Danmark A/S

Elis Danmark A/S

www.elis.com

Elis Danmark (tidligere Berendsen Textile Service) tilbyder bæredygtige tekstil- og hygiejneløsninger og svanemærket vaskeriservice, hvor forbruget af vand, energi og vaskemidler ligger under Svanemærkets krav. Elis var én af de 10 første virksomheder i Danmark, der blev CSR-certificeret, og i 2019 blev Elis verdensmålcertificeret af Bureau Veritas som…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere