FN's verdensmål

Strategi & ledelse

BWSC: Verdensmål om korruption skal have større fokus

Danmark er stadig verdens mindst korrupte land, viser årets opgørelse. Blandt andet B & W Scandinavian Contractors involvering i internationale korruptionsager fremhæves negativt. ”Korruption må gerne komme højt på dagsordenen, når vi taler om FNs Verdensmål,” siger virksomheden selv.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

AffaldPlus lancerer første bæredygtighedsrapport

I 2019 besluttede AffaldPlus’ bestyrelse, at virksomheden aktivt skal tage stilling til arbejdet med FN’s verdensmål. Derfor har vi lanceret vores første bæredygtighedsrapport, der netop sætter fokus på AffaldPlus’ arbejde i relation til verdensmålene.

Indhold fra partner

Supply chain

Kvindelige kaffebønder i Kenya får flere kaffetræer

Den danske kaffevirksomhed NGUVU donerer omkring 5000 kaffetræer til kvindelige kaffebønder i Kenya, så kvinderne kan styrke deres små kaffeforretninger.

Indhold fra partner

Medarbejder

FBSA søger nye deltagere til arbejdsgruppen for verdensmål og Unge Advisory Board

Interesserer du dig for verdensmål, bæredygtighed og byggeri? Og ønsker du at gøre en forskel for implementeringen af bl. a. FN’s 17 verdensmål i den danske bygge- og anlægsbranche? Vi søger nu nye deltagere til Arbejdsgruppen for verdensmål og FBSA’s Unge Advisory Board.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere