FN's verdensmål

Menneskerettigheder

LGBTQI+ inklusion i danske virksomheder – fra gode intentioner til konkret handling

Den kommende weekend stråler Københavns bygninger med regnbueflag, og byens gader vil runge af musik og koret af tusinder af festglade mennesker. Det er dog samtidig en god anledning til at kigge indad i jeres egen virksomhed.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Udviklingsbanker undergraver FN's verdensmål

Verdens udviklingsbanker pumper milliarder i landbrugsprojekter kloden rundt, der rydder regnskov og modarbejder FN’s verdensmål om bedre miljø og klima, viser ny rapport.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Forening vil hjælpe den danske byggebranche med at bruge FN’s Verdensmål

I et nyt projekt skal Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar nu udvikle undervisningsmateriale, der består af værktøjer og anbefalinger, som kan skabe en fælles tilgang til implementeringen af FN’s Verdensmål i den danske byggebranche. Værktøjerne vil bl.a. give branchen konkrete anvisninger, der skal hjælpe alle aktører i værdikæden med at handle ud fra Verdensmålene.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Fra Verdensmål til Vores Mål

Endnu engang bliver vi opmærksomme på dette fantastiske projekt vi har være en del af. Stort tillykke til Geelmuyden Kiese Danmark.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere