28.05.2015  |  Klima, miljø og energi

Blinde og seende cykler sammen for bedre tilgængelighed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Torsdag den 21. maj, på den internationale dag for tilgængelighed, afholdte Dansk Blindesamfund og den danskejede virksomhed Siteimprove en fælles tandemtur for både blinde, seende og svagsynede i Amager Strandpark.

100 medlemmer af Dansk Blindesamfund cyklede den knap fire kilometer lange tur på tandemcykler sammen med de øvrige deltagere, heriblandt finansminister Bjarne Corydon, den amerikanske ambassadør Rufus Gifford og direktør for Dansk Cyklistforbund, Klaus Bondam. Cykelturen blev afholdt for at gøre opmærksom på, hvilken forskel tilgængelighed gør for blinde og svagsynede.

”Vi vil gerne få folk til at tale og lære om inklusion af alle borgere uanset handicap,” siger Morten Ebbesen, direktør og grundlægger af Siteimprove, der leverer løsninger til kvalitets- og tilgængelighedssikring af hjemmesider.

”Vi anser tilgængelighed for en menneskeret, uanset om der er tale om adgang til en cykeltur eller til internettet,” siger Ebbesen.

Efter begivenheden donerede Siteimprove de 100 tandemcykler til forskellige tandemklubber og privatpersoner med synshandicap.

Mere fra Siteimprove A/S

Siteimprove A/S

siteimprove.com

Corporate Social Responsibility Hos Siteimprove er CSR en vigtig del af vores hverdag. Af samme årsag tilsluttede vi os i 2010 FN's Global Compact, som er en globalt anerkendt organisation, der inddrager private virksomheder i løsningen af verdens sociale og miljømæssige udfordringer. Vi er meget stolte af vores CSR-initiativer, som omhandler områderne mi…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere