04.07.2019  |  Klima, miljø og energi

Bliv genanvendt på Landsskuet i Herning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvad sker der i flaskeautomaten, og hvor meget energi sparer man ved at genanvende dåser og flasker? Det, og andre klimaspørgsmål, kan du få svar på i Dansk Retursystems solcelledrevne udstilling, Learning Lab, som tager turen til Landsskuet i Herning 4-6 juli.

Først går du gennem slusen, så bliver du bliver scannet, sorteret, presset, smeltet og vender herefter tilbage fra din retur-rejse som en genanvendt flaske eller dåse.

Er du blandt de 50.000 gæster på Landsskuet i Herning de kommende dage, kan du i Dansk Retursystems Learning Lab blive klogere på, hvor meget det betyder for klima og miljø, når du panter tomme flasker og dåser.

Klimavenlig viden
Dansk Retursystems Learning Lab er et interaktivt læringsrum bygget op i en 40 fods container på hjul. Learning Lab er udviklet for at give danskerne et indblik i, hvad der sker med flasker og dåser, når vi afleverer dem i flaskeautomaten eller på pantstationen.

Learning Lab er drevet af solceller, og når batterierne er helt ladet op, kan udstillingen køre i otte timer uden at tilslutte anden strøm.

Du finder Dansk Retursystems Learning Lab på stand 214 på Landsskuet i Herning.

Mere fra Dansk Retursystem

Dansk Retursystem

https://www.dansk-retursystem.dk/

Dansk Retursystem er en non-profit miljøvirksomhed, som ud fra en cirkulær økonomisk forretningsmodel driver det danske pantsystem. Hvert år afleverer danskerne over 1,4 milliarder engangsflasker og dåser med pant. Det svarer til godt 3,8 millioner om dagen. 90 procent af alle pantflasker og dåser afleveres tilbage. Vi sørger for, at de bliver g…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere