18.01.2022  |  Kommunikation

Bliv klogere på bæredygtighedskommunikation

Indhold fra partner Hvad er dette?

Styrk dit brand og undgå greenwashing med en transparent og autentisk bæredygtighedskommunikation. Kurset udbydes af Märk i samarbejde med Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Bæredygtighed bør have en central plads i alle virksomheders forretnings- og kommunikationsstrategi. Hvorfor? Fordi bæredygtighed og samfundsansvar fylder mere og mere i både virksomheder og forbrugeres bevidsthed, og fordi virksomheders bæredygtige adfærd bliver mere og mere udslagsgivende for kundernes valg. Men det er afgørende, at det bliver kommunikeret rigtigt. 

Bæredygtighed burde være det nemmeste at kommunikere og markedsføre. Men det er et område fyldt med minefelter, og selv garvede kommunikatører og marketingfolk kan komme til kort. Fluffy termer og halvhjertet handling giver hurtigt bagslag. Det har flere virksomheder allerede mærket. For hos både forbrugere og ombudsmanden er der et øget fokus på den grønne markedsføring og ikke mindst greenwashing.

Men får du styr på din bæredygtighedskommunikation, er der store gevinster at hente.

På dette kursus får du redskaberne til at skabe en troværdig og konsistent bæredygtighedskommunikation, som styrker dit brand og hjælper til at øge loyaliteten fra kunder og samarbejdspartnere.

På kurset får du indblik i Märks 7 principper for bæredygtighedskommunikation. Du kan se Flemming Møldrup fortælle om de syv principper her https://maerkcph.dk/undgaa-greenwashing-faa-styr-paa-dine-groenne-budskaber/

Forbrugerne ønsker i stigende grad at handle mere bæredygtigt. Og stadig flere virksomheder arbejder målrettet på at bidrage til en bedre verden gennem bæredygtige produkter og services. Alligevel får de fleste virksomheder ikke udnyttet det fulde potentiale i det momentum, når de kommunikerer om bæredygtighed.

En central del af løsningen er at blive endnu dygtigere til at forankre bæredygtighedsindsatsen i kerneforretningen, mobilisere medarbejderne i arbejdet og fokusere på en autentisk engagerende og troværdig kommunikation, der gør kunderne til heltene, så det bliver meget tydeligere for dem, hvad de får ud af det, og hvad de bidrager med, når de køber ind i virksomhedens bæredygtige værditilbud.

På kurset får du: 

  • Forbrugertendenser, viden om og indføring i, hvad der ligger i bæredygtighed og ansvarlighed.
  • Bæredygtighedskommunikation – do’s and don’ts – Märks 7 principper for autentisk og troværdig bæredygtighedskommunikation, der skaber relevans, engagement og handling omkring bæredygtighedsstrategien.
  • Indblik i hvordan du skaber en samlet fortælling om bæredygtighed, som alle i organisationen forstår og som bidrager til at styrke brandet.
  • Vægtige argumenter til at overbevise både din ledelse og dine kollegaer om vigtigheden af at gøre, hvad man siger – og at sige hvad man gør.    
  • Mulighed for at møde pionerer på området, der deler, hvad det har betydet at have en autentisk bæredygtighedsfortælling, og hvordan de bruger den til at engagere kunder, medarbejdere og andre interessenter.

Gennem forløbet arbejder du med konkrete udfordringer og mål for bæredygtighedskommunikationen i din egen organisation.

Kurset er for dig, der arbejder med CSR, kommunikation, markedsføring, branding eller kundeinvolvering. 

Kursusstart: 1. marts 2022

Læs mere om kurset og tilmeld dig her: https://www.dmjx.dk/kurser-og-videreuddannelse/styrk-dit-brand-med-baeredygtighedskommunikation

Tags: MäRK

Mere fra MäRK

MäRK

http://www.maerkcph.dk/

  • info@maerkcph.dk
  • +45 40 85 81 54
  • Dag Hammerskjölds Alle 42G, 2100 København Ø

Vi forandrer verden én virksomhed ad gangen.  Märk er et forandringsbureau, der er specialiseret i at hjælpe virksomheder med en ansvarlig og bæredygtig transformation. Vi hjælper virksomheder med at tydeliggøre deres samfundsambition og kommunikere de bæredygtige visioner og tiltag både internt og eksternt med udgangspunkt i spørgsmål som: H…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere