MäRK

www.maerkcph.dk/

Branche/Sektor:

Rådgivning/konsulenter

Om

- Vi forandrer verden én virksomhed ad gangen. 

Märk er et værdibaseret fællesskab og konsulenthus med det formål at være med til at ændre verden til det bedre – én  virksomhed ad gangen. Et formål født ud af en stærk overbevisning om, at vi har behov for nye forretningsmodeller og for at virksomheder skal og kan bruge kerneforretningen til at løfte samf…

Læs mere  

Om

- Vi forandrer verden én virksomhed ad gangen. 

Märk er et værdibaseret fællesskab og konsulenthus med det formål at være med til at ændre verden til det bedre – én  virksomhed ad gangen. Et formål født ud af en stærk overbevisning om, at vi har behov for nye forretningsmodeller og for at virksomheder skal og kan bruge kerneforretningen til at løfte samfundsmæssige udfordringer. Vi tror på, at succesfulde brands er meningsfulde brands, der ikke konkurrerer om at være bedst i verden, men bedst for verden. Hvor de skaber løsninger, der forbedrer menneskers liv og gør en forskel i det samfund, de er en del af. Fordi det giver mening for alle og har positiv effekt på bundlinen.

Vi er strategiske og kreative rådgivere, der ud fra en holistisk tilgang inspirerer, udfordrer, rådgiver og flytter bestyrelser, ledere og virksomheder fra et gammelt mindset til et nyt, der handler om nytænkning og bæredygtig vækst. Med fokus på øget helhedsforståelse, mening og selvledelse, så både virksomhed og verden bliver et bedre sted at være.

Vi arbejder med tendenser, højere formål, business impact models, ledelse, kultur, strategisk branding og storytelling.

Ydelser
I MäRK arbejder vi med TRANSFORMATION – med det overordnede formål at hjælpe virksomheder med at forløse det ofte skjulte potentiale, der ligger i mange organisationer.

For at kunne gøre det mest effektivt er vi overbeviste om, at vi skal komme den silo tankegang til livs, der hersker i mange organisationer. Derfor har vi som rådgivere valgt en holistisk tilgang, hvor vores specialister har forskellig faglig og personlig baggrund, så vi kan tilbyde inspiration og rådgivning inden for de forskellige forretningsområder, der skal aktiveres for at skabe en mere meningsfuld virksomhed – både indadtil og udadtil.

Konkret betyder det, at vi arbejder inden for følgende områder:

Indsigt:
Vi skubber til mentale modeller, forestillinger, idéer og abstraktioner med nye former for trends, tendenser og inspiration.

Evolutionært højere formål:
Vi skærper  virksomheders højere formål, så det er tydeligt, hvorfor de eksisterer, og hvilken værdi de skaber for verden.

Impact business models:
Vi designer forretningsmodeller og CSR-strategier, der sikrer, at profit og samfundsansvar går hånd i hånd.

Ledelseskapacitet og kultur:
Vi klær’ ledelsen på til at lede en meningsfuld organisation og være bannerfører for at mobilisere organisationens transformationskraft.

Strategisk branding og storytelling:
Vi formulerer organisationens historiefortælling omkring et holdningsfællesskab, der er stærkt nok til at drive corporate activism og bevægelser, der sikrer fans, der rekrutterer flere fans. 

MäRK er en del af B Corp bevægelsen
Vi har valgt at starte MäRK op ud fra principperne i B Corp bevægelsen, fordi vi insisterer på at være en del af et godt selskab. God for mennesker og god ved verden. Vi har en stærk tro på, at virksomheder er den mest kraftfulde driver for at skabe forandring i verden. Og derfor har vi brug for flere meningsfulde virksomheder, der går forrest og er med til at skabe et mere bæredygtigt samfund, hvor økonomisk forretningsforståelse står side om side med en større samfundsmæssig bevidsthed. Virksomheder, der som en naturlig del af deres kerneforretning skaber løsninger, der forbedrer menneskers liv og løser samfundsproblemer – store som små. B Corp bevægelsen giver et perfekt afsæt for dette.

www.bcorp.dk

www.maerkcph.dk

Kontaktpersoner

Hanne Lindblad

Aktivist, Social entreprenør og Foredragsholder / Partner

Flemming Møldrup

Creative Advisor, Livsstilsekspert, Foredragsholder / Partner

Nille Skalts

Corporate Activist / Partner

Nicoline Olesen

Strategic Advisor & Facilitator Sustainable Business Change Advisor / Partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere