03.06.2021  |  Klima, miljø og energi

Brødrene Dahls logistikcenter opnår CSR-hæder igen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Brødrene Dahls logistikcenter i Randers er endnu engang blevet hædret for sit målrettede arbejde med CSR. Virksomheden er netop blevet CSR-certificeret af Randers Kommune under nye, skærpede krav, som skal sikre, at ledige, syge og unge på kanten af arbejdsmarkedet tilbydes reelle muligheder og fastholdes i job.

Det er blevet væsentligt sværere at blive CSR-certificeret i Randers Kommune. Ud over at virksomhederne nu skal recertificeres hvert andet år, har kommunen også skærpet kravene, så kun de virksomheder, der arbejder med langtidsholdbar social ansvarlighed, hædres med det eftertragtede CSR-certifikat.

Brødrene Dahls centrale logistikcenter i Randers er som den første virksomhed sluppet igennem det smalle nåleøje og kan nu bryste sig af endnu en CSR-hæder. Logistikcentret har allerede modtaget flere priser for sit årelange arbejde med at tilbyde jobs til unge, sygemeldte og langtidsledige på kanten arbejdsmarkedet. Det gælder blandt andet Randers Kommunes CSR-certificering og den fagligt anderkendte TUR’s Uddannelsespris. Virksomheden er også nomineret til dette års CSR-pris, der uddeles til efteråret.

"Vi er meget stolte over at være den første virksomhed, Randers Kommune har besluttet at certificere under de nye krav. For os er det en naturlig ting at tage socialt ansvar, og vi har arbejdet med CSR længe før, det blev et begreb. Selvom vi driver et højteknologisk lager, kan vi sagtens finde egnede jobs til medarbejdere med særlige behov, og det tror jeg, at alle virksomheder kan", siger Lasse Halliday, logistikdirektør i SGDD, der ejer Brødrene Dahl.

"Det er en god og vigtig udvikling, at CSR-certificeringen nu er tidsbegrænset til to år, og at der er et skærpet fokus på jobfastholdelse. Det sikrer, at certifikatet ikke bliver en sovepude, og at virksomhedernes tiltag skal have reel effekt. Det er det lange, seje træk, der tæller, hvis man vil flytte noget på CSR-området, både for medarbejderne og virksomhederne. Det er Randers Kommune med til at italesætte med de nye krav", siger Lasse Halliday.

For Randers Kommune har det stor betydning at Brødrene Dahl arbejder så målrettet med CSR.

"Brødrene Dahl er i den grad med til at skabe et lokalt arbejdsmarked, der favner bredt. Typisk har virksomheder fokus på 37-timers stillinger, og om ansøgerne er i job. Syge og langtidsledige har vanskelige kår, men Brødrene Dahl viser vejen ved at give dem en mulighed for at blomstre og trives. Virksomheden viser år for år, at man sagtens kan få den sociale og økonomiske bundlinje til at gå hånd i hånd. Det er meget inspirerende i vores arbejde med at motivere andre virksomheder", siger chef for jobcentret i Randers Kommune, Tine Arensbach.

Mere fra Brdr. Dahl A/S

Brdr. Dahl A/S

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl - over 140 års erfaring i grossistbranchenBrødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er komp…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere