BYG FYN

www.bygfyn.dk

Branche/Sektor:

Andre Serviceydelser

Om

Velkommen til BYG FYN...

Vi er en regional klynge, der også arbejder nationalt, og som skaber udvikling mellem virksomheder, uddannelsesinstitutioner og det offentlige, og vi fokuserer vores indsatser på bæredygtigt byggeri, digitalisering og kompetenceudvikling. Konkret samler vi virksomheder i faglige samarbej…

Læs mere  

Om

Velkommen til BYG FYN...

Vi er en regional klynge, der også arbejder nationalt, og som skaber udvikling mellem virksomheder, uddannelsesinstitutioner og det offentlige, og vi fokuserer vores indsatser på bæredygtigt byggeri, digitalisering og kompetenceudvikling. Konkret samler vi virksomheder i faglige samarbejder og tilbyder viden, matchmaking, innovation og forretningsudvikling i disse kerneområder. Alt sammen for at styrke konkurrenceevnen og opdyrke nye forretningsmuligheder i virksomheder på tværs af byggeriets værdikæde.

 

Events

Konference 28 Aug 2019

Bæredygtigt byggeri med Green Building Council Denmark

Omdrejningspunktet for mødet er den danske ordning for bæredygtigt byggeri, DGNB. Ordningen er udarbejdet af Green Building Council Denmark – en non-profit medlemsorganisation, der arbejder for at udbrede bæredygtighed i byggebranchen.

Kl. 10:00 — 15:30 Syddanske Forskerparker Forskerparken 10 5230 Odense M
Konference 10 Sep 2019

Cirkulær økonomi i byggebranchen

Byggebranchen forbruger halvdelen af alle udvundne ressourcer i Europa og står samtidig for 33 procent af den samlede affaldsmængde. Derfor er det nærliggende at det er i byggebranchen, hvor forandringer skal skabes og nye normer dannes.

09.30-14.30 UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Seebladsgade 1, 5000 Odense C

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere