20.07.2022  |  Klima, miljø og energi

CO2-aftryk dokumenteret så klart som vand

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hør om Aller Aqua A/S, og hvordan de arbejder med CO2-udledning af deres produkter, på Bureau Veritas Kick Off 2022 - Shaping a World of Trust, hvor vi bl.a. får besøg af Mette R. Nørrelykke, og Henrik T. Halken fra Aller Aqua A/S.

Mange virksomheder har fokus på reduktion af CO2-udledning, men hos Aller Aqua har man ønsket at gå skridtet videre og finde frem til præcist hvor meget udledning, der er tilknyttet til virksomhedens enkelte produkter.

I august 2021 verificerede Bureau Veritas virksomhedens beregninger af CO2-udledning, og senere samme år blev Aller Aqua-foder fra den danske, tyske og polske fabrik deklareret efter principperne i EU's PEFCR (Product Environmental Footprint Category Rules).

På Bureau Veritas Kick Off 2022 kan du høre mere om processen og få en række konkrete indsatser som f.eks. udfasning af indkøb af sydamerikansk soja samt blive klogere på, hvorfor virksomheden ønsker at sætte fokus på foder med lav CO2-udledning.

Du får også indsigt i, hvad den dokumenterede udledning betyder for dialogen med kunder og andre interessenter, når virksomhedens Group Quality Manager, Mette R. Nørrelykke, og Group Vice President, Henrik T. Halken gæster Bureau Veritas Kick Off 2022.

Udover Aller Aqua kan du se frem til høre virksomheder som BESTSELLER, Blue Water Shipping A/S og Kompan A/S fortælle om deres erfaringer, mål og ambitioner inden for bæredygtighed og cybersecurity torsdag den 11. august 2022 i Messe C i Fredericia.

Det overordnede tema for Bureau Veritas Kick Off 2022 er Shaping a World of Trust, og fælles for dagens oplægsholdere er, at de alle taler ind i emnerne bæredygtighed og cybersecurity. Læs mere om oplægsholderne og gå på opdagelse i dagens program.

Tilmeld dig nu...

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR ved at styrke din systematik gennem certificering, inspektion, rådgivning og kurser. Vores mission er at skabe en verden af tillid ved at sikre ansvarlig fremgang. Med vores globale tilstedeværelse, enestående ekspertise og uafhængighed hjælper vi virksomheder med de kritiske udfordringer, som de står…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere