09.12.2020  |  Klima, miljø og energi

Coca-Cola og Pepsi melder CO2-mål ud

Coca-Cola European Partners melder ud, at de vil være CO2-neutrale inden 2040. Pepsi følger trop i 2050.

Verdens største selvstændige Coca-Cola-tapperi Coca-Cola European Partners (CCEP) vil være CO2-neutral inden 2040.

Det skriver FødevareWatch.

Nedbringelsen af O2-udledninger skal findes i alle processer af virksomhedens værdikæde lige fra ingredienser og emballage til transport. Samtidig vil de også påvirke deres egne leverandører til at nedbringe deres CO2-udledinger forbundet med Coca-Cola. 

Læs også: En ny strategi fra Thise viser ambitiøse mål på klimafronten

Amerikanske Coca-Cola Company har ikke meldt lige så ambitiøse mål ud. De arbejder dog på at skære 25 procent af deres samlede CO2-udledninger inden 2030.

PepsiCo derimod har meldt ud at de vil være CO2-neutrale inden 2050, samtidig med at de udelukkende vil bruge genanvendt plastik i flaskerne fra 2022 (gældende på ni europæiske markeder).

- MTN

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere