CO2-neutral

Klima, miljø og energi

Coredesign A/S får fornyet deres IngenCO2-certifikat

For nyligt har Coredesign A/S fordybet sig i FN’s 17 Verdensmål og har fået et større fokus på fem af disse som nr 13 ”Klimaindsats”. Da det derfor var tid til, at certifikatet hos IngenCO2 skulle fornyes, var det et helt naturligt valg

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Logistikgiganten CHEP bliver CO2-neutral

Den globale logistikvirksomhed Brambles, som i Danmark er repræsenteret af pallevirksomheden CHEP, har netop nået en bæredygtig milepæl. Virksomheden har nedbragt sin CO2-nettoudledning fra egen drift til nul og kan dermed kalde sig CO2-neutral.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

NOVENCO ventilatorer opfylder allerede morgendagens miljøkrav

Forleden offentliggjorde Energistyrelsen deres Klimastatus og -fremskrivning for 2021. I rapporten gøres der status på indsatsen for at reducere emissionen af drivhusgasser med 70% frem mod 2030 i Danmark. Vurderingen er at med de nuværende og uden yderligere politiske tiltag, vil Danmark blot nå op på en 55% reduktion.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

FLSmidth sætter ambitiøse klimamål, der kan være med til at drive forandring i hele mine- og cementindustrien

Med over 99 procent af virksomhedens samlede CO2-aftryk liggende i scope 3 har virksomheden FLSmidth en kompliceret opgave foran sig.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere