CO2-udledning

Klima, miljø og energi

Codan reducerer CO2-udledning med 33 procent på et år

I 2019 reducerede Codan og søsterselskaberne i Sverige og Norge virksomhedens samlede CO2-udledning med en tredjedel sammenlignet med 2018. En stor del af forklaringen findes i en ny tilgang til forretningsrejser, og Codan spår, at coronakrisen vil sætte yderligere turbo på CO2-reduktionen, selv efter samfundet åbner igen.

Klima, miljø og energi

Aarhus Havn reducerer CO2-udslip med 15 procent

Aarhus Havn har netop offentliggjort et reduceret CO2-udslip i 2019. Samtidig bidrager virksomheden til den grønne omstilling med flere andre bæredygtighedstiltag.

Klima, miljø og energi

Hård modtagelse af Klimarådets CO2-afgift

Det er muligt at nå Regeringens mål om at reducere Danmarks CO2-udslip med 70 procent i 2030, lød meldingen fra Klimarådet, der i går præsenterede sin rapport om netop den målsætning. Et af de centrale greb, en markant forøgelse af CO2-afgiften, møder imidlertid hård kritik fra erhvervslivet.

Klima, miljø og energi

Mod al forventning fladede global CO2-udledning ud i 2019

Væksten i den globale CO2-udledning stoppede mod al forventning med at stige i 2019. Det skyldes større brug af naturgas, højere atomkraftproduktion og vedvarende energikilders voksende rolle på verdensplan.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere