CO2-udledning

Klima, miljø og energi

C WorldWide og nedbringelsen af CO2-udledning hos Vestas

Vindmølleproducenten Vestas er kendt af de fleste. Med en ledende markedsandel på on-shore markedet og en betydelig markedsandel på off-shore har Vestas gennem årtier sat sit præg på konverteringen fra konventionel fossilt baseret energi til fornybar energi.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt pyrolyseanlæg viser vejen mod færre udledninger for landbruget

Verdens første fuldautomatiske SkyClean-anlæg er netop blevet indviet i Brædstrup. Landbruget kan reducere sin udledning af klimagasser med 50 procent ved hjælp af pyrolyseteknologi, som benyttes af SkyClean, anslår eksperter

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Ny rapport: Virksomheder er uvidende om klimaftrykket fra deres IT

Selv om de fleste virksomheder har bæredygtighed og klima højt på agendaen, overser mange mulighederne i mere bæredygtige IT-løsninger, konkluderer en rapport fra den globale it-konsulentvirksomhed Capgemini.

0 kommentarer

Samfund

Britiske banker er årsag til flere CO2-udledninger end Tyskland

En ny rapport fra de britiske afdelinger af Greenpeace og WWF hvor meget udledte CO2 den britiske finanssektor er knyttet til. Konklusionen er, at sektoren er det 9. største land i verden målt på udledninger.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Europas shippingbranche oser derudaf

EU's maritime sikkerhedsagentur, European Maritime Safety Agency (EMSA), har netop offentliggjort en ny rapport, der kortlægger shippingbranchens klimaaftryk i Europa. Eksisterende tiltag er langt fra nok til at neutralisere væksten i branchen.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Modeindustrien: Cirkulære forretningsmodeller som leje og genanvendelse kan være mere CO2-tunge end at smide tøjet ud

Det koster mere CO2 at leje tøj end at købe det og smide det ud, viser et nyt finsk studie.

0 kommentarer

Samfund

På Amager Bakke lystfisker man CO2, indtil det bliver muligt at lagre

I sidste uge åbnede ARC’s pilotanlæg til CO2-fangst på Amager Bakke, der til en start kan fange 850 kilo CO2 om dagen. Men indtil videre er der ingen klare regler eller muligheder for at lagre CO2-en, og derfor må den blive sluppet ud i atmosfæren igen. Nu venter erhvervslivet på, at politikerne gør deres del.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Ny analyse: 64,9 % mindre CO2e-udledning ved at bruge Elis’ miljøklude fremfor genbrugspapir

Gør det en forskel for klimaet, om dit værksted bruger genbrugspapir eller vaskbare klude til at tørre olie op fra gulvet? Ja! En ny analyse viser, at miljøklude fra Elis (tidl. Berendsen) allerede ved 2. brugsgang har lavere CO2e-udledning end papiret.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere