CO2-udledning

Strategi & ledelse

Klimaregnskab giver totalentreprenør bæredygtigt overblik

Med et nyt klimaregnskab får Raundahl & Moseby nu et overblik over sin samlede CO2-udledning – lige fra byggeplads til beton. Klimaregnskabet kan også gøre samarbejdet med interessenter mere klimavenlige, lyder det.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Carl Ras vil være CO2-neutral på kørsel af varelevering i hele landet

Carl Ras har investeret i en eldrevet varevogn og en plug-in hybrid varevogn til varelevering for større kunder og på byggepladser i København og omegn. Ambitionen er at køre CO2-neutralt med alle varevogne i landet for at belaste miljøet mindst muligt.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Microsoft lancerer handlingsplan for reduktion af datacentres klimaaftryk

I 2024 vil Microsoft have reduceret vandforbruget med 95 procent i sine datacentre. Det skal bidrage til at mindske centrenes klimaaftryk markant. Målsætningen underbygges af en ny og grundig analyse af de individuelle forhold på Microsofts datacentre rundt om i verden.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Grønne byggematerialer findes, men ingen køber dem

Byggebranchen er rig på muligheder inden for bæredygtigt parcelhusbyggeri. Alligevel er der stort set ingen efterspørgsel at hente fra kunderne.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere