CO2-udledning

Klima, miljø og energi

EY, Dansk Erhverv og Global Compact Network Danmark lancerer guide til klimaregnskab

Et klimaregnskab er grundstenen i et struktureret og strategisk arbejde med klima. EY, Dansk Erhverv og Global Compact Network Danmark har udarbejdet en trinvis guide, der er tænkt som en nem indgang til klimaarbejdet.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Mads Nipper: Den danske produktionssektor skal være klimaneutral i 2030

Selvom regeringens klimamål er en 70 procents CO2-reduktion i 2030, sætter Mads Nipper, topchef i Grundfos, barren endnu højere. Produktionssektoren skal tage en større del af slæbet og være CO2-neutral i 2030, siger han i Børsen.

Klima, miljø og energi

Codan reducerer CO2-udledning med 33 procent på et år

I 2019 reducerede Codan og søsterselskaberne i Sverige og Norge virksomhedens samlede CO2-udledning med en tredjedel sammenlignet med 2018. En stor del af forklaringen findes i en ny tilgang til forretningsrejser, og Codan spår, at coronakrisen vil sætte yderligere turbo på CO2-reduktionen, selv efter samfundet åbner igen.

Klima, miljø og energi

Aarhus Havn reducerer CO2-udslip med 15 procent

Aarhus Havn har netop offentliggjort et reduceret CO2-udslip i 2019. Samtidig bidrager virksomheden til den grønne omstilling med flere andre bæredygtighedstiltag.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere