CO2-udledning

Klima, miljø og energi

GlobalConnect beregner CO2-fodaftryk for tusindvis af virksomheder

“Ligesom alle andre virksomheder har vi i GlobalConnect en forpligtelse til at støtte vores kunder og andre interessenter med at reducere deres klimapåvirkning. Det er også vigtigt, at vi muliggør gennemsigtighed i klimaaftrykket af de produkter og tjenester, de køber hos os.”

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nu får byggeriet beregningsprincipper, som kan fremme brug af genbrugsmaterialer

Brugen af genbrug skal belønnes i byggeriets klimaregnskab. Det er aftalekredsen bag national strategi for bæredygtigt byggeri blevet enige om. Det skal understøtte mere genbrug i nybyggeriet.

Strategi & ledelse

DSV indfører intern CO2-afgift

Der er nye toner fra toppen af DSV kort før transportvirksomhedens bæredygtighedsrapport udkommer. Selskabet vil nu være klimaneutral i 2050, og en intern CO2-afgift skal hjælpe virksomheden derhen.

Strategi & ledelse

Samlet byggebranche sætter grønnere retning for branchen med 12 anbefalinger

Hvis det skal lykkes at skabe et bæredygtigt byggeri, er det afgørende, at bygherrer, ingeniører, arkitekter, entreprenører, materialeleverandører og driftsherrer finder ud af at samarbejde på tværs. Det skal 12 anbefalinger fra hele bygge- og anlægsbranchen sikre.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere