CO2-udledning

Klima, miljø og energi

Hovedstadens største forsyningsselskaber vil sammen fange 3 mio. tons CO2 om året – men det kræver politisk handling nu

En række store forsyningsselskaber i hovedstadsområdet vil med klyngesamarbejdet C4 gøre CO2-fangst til en afgørende brik i den grønne omstilling i Danmark. CO2-reduktioner på omkring 3 mio. tons årligt er mulige, hvis man på Christiansborg udviser den fornødne politiske vilje.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

SkyClean-teknologien kan levere en meget stor klimareduktion til en pris, der er lavere end andre klimateknologier

SkyClean er en teknologi, der har potentiale til at halvere landbrugets klimaaftryk og gøre flybrændstof klimaneutralt. Ny rapport viser, at SkyClean sandsynligvis er billigere for samfundet end andre klimateknologier med tilsvarende potentiale.

0 kommentarer

Kommunikation

Salling Group vil guide kunder til at købe mere klimavenligt

Tænketanken Concito har netop udgivet CO2-tal på 500 forskellige fødevarer, De oplysninger skal bruges i Bilka, Føtex og Netto. Og forhåbentligt flere andre.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Folkekirkens Nødhjælp: Vi løser kun klimakrisen ved at reducere vores CO2-udledninger

Vi løser kun klimakrisen ved at reducere vores CO2-udledninger markant. Men klimakompensation med plantning af træer i udviklingslande kan for nogle virksomheder være en del af løsningen i en overgangsperiode.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere