03.01.2020  |  Strategi & ledelse

CSR Agendaen #6 om forretningudvikling med verdensmål

Ny podcast fra CSR.dk om verdensmål som drivkraft for forretningsudvikling - hvad har vi lært?

Hvordan laver man forretningsudvikling med verdensmålene? Det spørgsmål ville CSR.dk gerne undersøge nærmere i forbindelse med vores fokus på CSR-business casen, og derfor inviterede vi tre gæster til at dele deres erfaringer med og ideer til, hvordan man verdensmål og forretning spiller sammen.  

I podcasten møder du: 

  • Stine Kirstein Junge fra UNDP, som er ansvarlig for deres SDG-acceleratorprogram, hvor snart 32 virksomheder har udviklet nye forretningsideer med udgangspunkt i verdensmål.
  • Henrik Schramm Rasmussen fra DI - Dansk Industri, som driver programmet Fra Filantropi til forretning, hvor 21 virksomheder over de seneste to år har arbejdet med at integrere verdensmålene i deres forretning. 
  • Sara Krüger Falk, som er direktør for UN Global Compacts danske netværk, hvor medlemmerne - baseret på foreningens 10 principper - også arbejder med at få verdensmål i deres forretning. 

De fortæller om, hvad de har lært af de seneste års arbejde, kommer med gode råd og byder på et par eksempler fra virkeligheden. 

Fik du hørt seneste episode af CSR Agendaen, som er en reportage fra Building Green 2019? Ellers kan du høre den her eller finde hele podcastserien i din podcast app – søg efter ’CSR Agendaen’.’

Denne artikel er en del af temaet I fokus: business casen

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere