Global Compact Network Denmark

www.globalcompact.dk

Branche/Sektor:

Organisationer/NGO

Om

FN’s Global Compact blev etableret i 2000 med en opfordring til virksomheder om at agere som en ansvarlig samfundsaktør ved at inddrage ti universelle principper på menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption i strategi og drift og samtidig fremme sociale målsætninger. I dag, globalt og lokalt gennem 70+ lokale netværk, guide…

Læs mere  

Om

FN’s Global Compact blev etableret i 2000 med en opfordring til virksomheder om at agere som en ansvarlig samfundsaktør ved at inddrage ti universelle principper på menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption i strategi og drift og samtidig fremme sociale målsætninger. I dag, globalt og lokalt gennem 70+ lokale netværk, guider FN’s Global Compact virksomheder til hvordan man kan drive en succesfuld forretning baseret på bæredygtighed og ansvarlighed.

Global Compact Netværk Danmark er et lokalt netværk for danske virksomheder og organisationer, der forpligter sig til at arbejde for en mere bæredygtig fremtid. Med afsæt i Global Compacts ti principper og FN’s verdensmål, tjener netværket at inspirere og facilitere danske virksomheders arbejde med social ansvarlighed og bæredygtighed som værdiskabende for medlemmernes forretningsgrundlag og samfundet som helhed.

Kontaktpersoner

Sara Krüger Falk

Direktør/Executive Director i Global Compact Network Denmark

Jobs

Er du vores nye Engagement Manager?

Brænder du for en mere bæredygtig verden og har du lyst til at arbejde med virksomheders samfundsansvar? Vi søger en engagement manager, som kan sikre engagement, involvering og høj tilfredshed blandt vores mere end 400 medlemmer, i Danmarks største netværk for ansvarlige virksomheder. Derudover skal du være med til at sikre, at vi får endnu flere medlemmer ombord.

Frist: 18.01.2021 Københavnsområdet

Er du vores nye studentermedhjælper med flair for kommunikation om bæredygtighed?

Er du dygtig til at formulere dig, og brænder du for bæredygtighed i dansk erhvervsliv? Så har du chancen for at blive studentermedhjælper i Danmarks største netværk for ansvarlige virksomheder!

Frist: 20.01.2021 Københavnsområdet

Er du vores nye drivkraft for menneskerettigheder og anti-korruption?

Brænder du for en mere bæredygtig verden og har du lyst til at arbejde med virksomheders samfundsansvar? Vi søger en stærk network manager til at koordinere og drive vores arbejde med menneskerettigheder, antikorruption og ligestilling i Danmarks største netværk for ansvarlige virksomheder.

Frist: 18.01.2021 Københavnsområdet

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere