08.11.2019  |  Samfund

Reportage fra Building Green: Følelser kan gøre en forskel for de klimavenlige byer

På sidste uges Building Green-messe i Forum talte CSR.dk med den østrigske stjernearkitekt Chris Precht om værdien af følelser i arkitekturen, og det at skabe et nyt mindset omkring klimaet. Lasse Lind fra GXN og Mia Manghezi fra PensionDanmark gav deres besyv med på hans tanker.

Hvordan kan fremtidens byer bidrage til at opfylde målene i Parisaftalen? Det spurgte CSR.dk den østrigske stjernearkitekt Chris Precht om på sidste uges Building Green-messe i Forum, hvor han var blandt hovedtalerne. Svaret i høj grad om følelser, der i Prechts øjne har stor værdi i arkitekturen.

Hvordan ser vi så på det herhjemme? Det har vi efterfølgende talt om med en ven af huset, nemlig Lasse Lind, der er arkitekt hos GXN og var med i vores podcast om fremtiden for bæredygtigt byggeri i december sidste år.

Og så skal tankerne jo også ud i virkeligheden. Det skal ikke mindst ske via de store bygherrer, som PensionDanmark, der som investor i milliardklassen har bæredygtigt byggeri højt på dagsordenen, må siges at høre til blandt. Vi talte med projektudviklingsdirektør Mia Manghezi om, hvordan de forholder sig til disse lidt svært målbare elementer.

Denne artikel er en del af temaet I fokus: nyt fra byggebranchen

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere