Arkitektur

Strategi & ledelse

Arkitekter etablerer ny afdeling med fokus på social bæredygtighed

C.F. Møller Architects etablerer Democratic Design som en ny afdeling med fokus på social bæredygtighed og relationen mellem mennesker og det byggede miljø.

Samfund

Dansk arkitektstuderende vinder international arkitekturpris

Den danske arkitektstuderende Henry Glogau løber med den globale arkitekturpris, VELUX International Award, der er den største af sin art for arkitektstuderende fra hele verden. Henry Glogau har imponeret juryen i sådan en grad, at hans projekt blev udvalgt ud af de i alt 579 projekter, der blev indsendt af studerende fra 250 arkitektskoler i 60 lande.

Indhold fra partner

Samfund

Reportage fra Building Green: Følelser kan gøre en forskel for de klimavenlige byer

På sidste uges Building Green-messe i Forum talte CSR.dk med den østrigske stjernearkitekt Chris Precht om værdien af følelser i arkitekturen, og det at skabe et nyt mindset omkring klimaet. Lasse Lind fra GXN og Mia Manghezi fra PensionDanmark gav deres besyv med på hans tanker.

Klima, miljø og energi

Spidsen af Ørestad bliver det første boligbyggeri baseret på FN’s verdensmål

En enig dommerkomité har netop udpeget en vinder af projektkonkurrencen om at bygge på den yderste spids af Ørestad. Vinderen UN17 Village har fokus på at skabe en bæredygtige by, der tager udgangspunkt i FN's verdensmål.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere