30.11.2020  |  Strategi & ledelse

Danmark har fået nye nationale målepunkter

Indhold fra partner Hvad er dette?

Som de fleste nok ved, har Danmark fået nye nationale målepunkter i tilknytning til FNs verdensmål. DEM har været en stor del af projektet Vores mål, der blev iværksat af folketingets 2030 netværk.

Vi bistod Danmarks Statistik og 2030-panelet i processen med at udarbejde indikatorer – 197 danske målepunkter, som er samlet i rapporten ”Gør Verdensmål til Vores Mål”.
Vi er kommet med konkrete forslag til, hvordan Danmark kan måle på FNs verdensmål i en dansk kontekst.

Et så bredt og massivt stykke arbejde med at lave nationale målepunkter, er det første af sin slags i verden. I debatter og på workshops over hele landet, har eksperter, virksomheder, organisationer og dele af den danske befolkning, bidraget med viden og ideer. Mere end 6000 input har således dannet grundlag for de nye indikatorer.

Målene, der nu er blevet konverteret til danske forhold, har vi i DEM arbejdet med, siden de blev vedtaget i 2015. Sidenhen har vi hjulpet rigtig mange virksomheder med at identificere deres specifikke mål og rådgivet om hvilke forretningsmuligheder verdensmålene skaber.

Vi tager naturligvis også vores egen medicin, og har siden 2015 lavet en årlig bæredygtighedsrapport. Den viser bl.a. hvor vi sætter et bæredygtigt aftryk, men også hvor der er plads til forbedringer.

Se rapporten ”Gør Verdensmål til Vores Mål” her
Vil du have opfrisket målene kan du se dem her

Se vores seneste bæredygtighedsrapport her

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere