10.03.2023 | Klima, miljø og energi
Dansk bureau er nu B Corp-certificeret
Det danske bureau Revolt er blevet B Corp-certificeret: Mærkningen gives til virksomheder, der evner at være bæredygtige på en række forskellige områder.
Ifølge Gus Murray har man i Revolt foretaget en række ændringer, som involverer alt fra brug af telefonselskab til ansættelse af psykologer. Arkivfoto.
Det danske bureau Revolt har nu fået den officielle B Corp-certificering – en certificering, der kræver, at virksomheden har tiltag spredt ud på en række parametre, heriblandt bæredygtighed, socialt ansvar og trivsel hos ansatte.
Det skriver Markedsføring.
Det vækker stor glæde hos Gus Murray, der er managing director hos Revolt. Ifølge ham har bureauet fokuseret på en bred palette af tiltag, som skulle gøre dem i stand til at få certificeringen.
Læs også: Bureaudirektør: Den klassiske reklame dur ikke længere til klimakommunikation
”Vi har lavet en hel suite af forandringer. Vi har udarbejdet miljøpolitikker og politikker for, hvor meget vi udleder, som vi løbende skal arbejde på at forbedre. Vi er grundlæggende mere selektive med, hvilke brands vi arbejder med – vi har endda skiftet til et mere bæredygtigt telefonselskab, der hedder Greenspeak,“ siger han til Markedsføring og tilføjer:
“Vi har ansat en psykolog i organisationen til at sikre arbejdsmiljøet. Vi forsøger at minimere vores madspild ved frokost og vi har klare planer for, hvordan vi skaffer os bæredygtigt af med affald. Vi har også skiftet bank til Merkur, der er B Corp-certificeret.”
- HCL
Samfund
Hårde tider for verdensmålene
FN-systemet presser nu på for at finde flere penge til indsatsen. De nordiske virksomheder mener selv, de halter bagud på handling.
Samfund

Rapport: Uinteresserede ministre er grund til manglende verdensmålsvurderinger i lovforslag
Næsten ingen lovforslag får påpeget negative konsekvenser for verdensmålene. Grunden findes hos uinteresserede politikere og embedsmænd.
Medarbejder

Jo yngre vi er, jo mere åbne er vi om vores løn
Mere end halvdelen af danskerne taler om deres løn med kollegerne. Særligt de yngre generationer på arbejdsmarkedet er åbne om deres løn. Det viser en ny befolkningsundersøgelse fra IDA.
Strategi & ledelse

Der er næsten 1.000 milliarder at hente i cirkulære løsninger
Et nordisk samarbejde over flere år resulterer i solid hjælp og anbefalinger til, hvordan virksomheder kan organisere den svære omstilling til cirkulær løsninger.
Strategi & ledelse

Globalt værktøj skal hjælpe virksomheder med at opgøre deres aftryk på biodiversiteten
Taskforce on Naturerelated Financial Disclosures (TNFD) har netop lanceret et nyt rapporteringsværktøj, som virksomheder kan bruge til at opgøre deres aftryk på og afhængighed af naturen. Finans Danmark og UN Global Compact Network Denmark har stået i spidsen for en Nordisk konsultationsgruppe, som har bidraget til at udbrede kendskabet til det nye værktøj.
Klima, miljø og energi

Nyt initiativ skal få børnefamilier i køkkenet og bekæmpe madspild
Et nyt samarbejde mellem Lidl og Too Good To Go skal engagere og give børnefamilier værktøjer til at reducere madspild. Det skal en influencer blandt andet være med til at indfri.