11.10.2013  |  Kommunikation

Dansk CSR på Asiens førende nyhedsportal

Indhold fra partner Hvad er dette?

Asiens førende CSR-nyhedsportal Eco-Business.com har inviteret Tania Ellis, specialrådgiver og direktør i The Social Business Company, ind i deres panel af udvalgte ekspertbloggere.

Specialrådgiver og direktør i The Social Business Company, Tania Ellis, er for nyligt blevet bedt om at bidrage som fast ekspertblogger på den internationale nyhedsportal Eco-Business.com

Eco-Business.com er Asiens førende nyhedsportal for ledere, beslutningstagere og andre fagfolk der har ansvar for og interesse i greentech og CSR.

Portalen har til formål at fremme den bæredygtige og miljøvenlige udvikling hos asiatiske virksomheder.

Eco-Business's blogpanel består af førende både asiatiske og internationale ledere, opinionsdannere og eksperter som eksempelvis den britiske CSR-guru John Elkington og vores egen EU-klimakommissær Connie Hedegaard.

Tania Ellis anses for at være en af Skandinaviens førende CSR-eksperter og er bl.a. også bidragyder til forskellige danske og internationale medier som The Guardian, The European Financial Review - og naturligvis også CSR.dk. 

Invitationen fra Eco-Business.com er kommet i anledning af at Tania Ellis' internationalt anerkendte bog The New Pioneers for et par år siden blev udgivet i Thailand med efterfølgende opstart af forretningsaktiviteter i Singapore. 

Interview af Tania Ellis på  Asiens største tv kanal Channel News Asia

'Over de sidste 10 år har vi i min virksomhed oparbejdet en stor viden og hands-on erfaringer med hvordan virksomheder kan koble CSR med forretningsudvikling og innovation. Derfor er det en spændende mulighed nu også at kunne dele ud af vores skandinaviske erfaringer og viden på det asiatiske marked, som både oplever en kolossal vækst, men også står over for store miljømæssige og sociale udfordringer,' fortæller Tania Ellis.

Se Tania Ellis' seneste blogindlæg på Eco-Business.com her:

Making your sustainability report come alive

Getting employees engaged in CSR

 

Mere fra TANIA ELLIS – The Social Business Company

TANIA ELLIS – The Social Business Company

http://www.thesocialbusinesscompany.com

Vi inspirerer og hjælper virksomheder med at skabe værdi for både samfund og bundlinje ved at koble forretning med samfundsansvar og innovation gennem vores: Social Business Speaking - foredrag om bæredygtige business trends & praksis. Social Business Academy - kurser og certificeringer for fagfolk, der arbejder med bæredygtighed og CSR…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere