09.05.2008  |  Strategi & ledelse

Dansk Fjernvarme ansætter ny ingeniør

Dansk Fjernvarme har per 1. juni 2008 ansat Henrik Andersen, som er uddannet akademiingeniør fra Dansk Ingeniør Akademi - Maskinlinjen (DIA-M) i Lyngby.

Det skriver Dansk Fjernvarme. Henrik Andersen har de seneste fem år været ansat som Global Claim & Quality manager hos Alfa Laval Kolding A/S for den del af virksomheden, der leverer udstyr til procesindustrien. Derudover har han i sit hidtidige erhvervsforløb i 17 år arbejdet som rådgivende ingeniør inden for miljøområdet hos A/S Samfundsteknik og som selvstændig med eget firma. Henrik Andersen vil hos Dansk Fjernvarme overtage området vedrørende biomasse, biobrændsel og vedvarende energi samt være faglig sekretær for Dansk Fjernvarmes Forsknings- og Udviklingskonto. Herudover vil han yde generel rådgivning og være sparringspartner for medlemmerne på lige fod med de øvrige faglige medarbejdere i sekretariatet.

Mere fra Mia

Mia Salling

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere