22.05.2015  |  Kommunikation

Danskerne ønsker bæredygtige møbler

Hver femte dansker går bevidst efter at købe bæredygtige produkter til boligen, viser en ny undersøgelse fra sengeproducenten Auping.

Det er ikke kun pris og design, der spiller ind, når danskerne skal købe nye møbler til boligen. 19 procent af danskerne går nemlig bevidst efter bæredygtige produkter. Det viser en undersøgelse fra den hollandske sengeproducent Auping.

Læs også: Danskere efterspørger bæredygtige rejser

Af undersøgelsen fremgår det desuden, at 39 procent af de over 1.000 adspurgte danskere lægger vægt på at købe deres seng hos en producent, der tager ansvar for miljø og fremtidige generationer.

Bæredygtig forretningsmodel
Det er netop i tråd med den bæredygtige forretningsmodel, som sengefirmaet bag undersøgelsen har.

”Vi er meget bevidste om, at vores aktiviteter har en indvirkning på det miljø, som vores børn, børnebørn og kommende generationer skal leve i. Vi har derfor stort fokus på at sikre ansvarlige produktionsmetoder og miljøvenlige materialer som for eksempel vandbaserede lakker, madrasser uden CFC samt PEFC-certificeret træ”, forklarer Morten Lund Petersen, direktør hos Auping Scandinavia.

Læs også: Danskerne frygter klimaforandringer

Undersøgelsen er foretaget af Voxmeter for Auping. Der er gennemført 1.002 interviews med danske respondenter – ligeligt fordelt på køn, alder, region og civilstatus.

-SSM

Mere fra Sarah

Sarah Stendorff Meier

Redaktionsassistent

Uddannelse: Bachelor i journalistik og kommunikation ved Roskilde Universitet 2012-2015. Kandidatstuderende i journalistik og kommunikation ved Roskilde Universitet. Fokusområder: socialstof, arbejdsmiljø, installationsbranchen og festivaler. 

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere