Den grønne omstilling

Klima, miljø og energi

OK indgår samarbejdsaftale med AutoBranchen Danmark om ladeløsning

I disse år kører flere og flere elbiler ud på de danske veje, og det skal være enkelt og billigt at skifte benzinbilen ud med en elbil. Sådan lyder mantraet for energiselskabet OK, som i disse år investerer massivt i den grønne omstilling med fokus på blandt andet e-mobilitet og energiløsninger.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Virksomhederne vil gerne klimaomstille sig – men mangler viden og redskaber

For første gang viser en undersøgelse, hvor langt de danske produktionsvirksomheder er med den grønne omstilling. Virksomhederne vil gerne tage mere ansvar for at blive klimavenlige, men godt halvdelen af virksomhederne mangler lige nu både redskaber og viden for at omstille sig.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Case: Energi Danmark sikrer overskuelig afregning af Lundbecks PPA

Lundbeck har indgået en PPA med Better Energy. I tillæg til aftalen sørger Energi Danmark for, at afregningen er overskuelig og transparent.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Coredesign A/S støtter op om Grøn Grundlov

Coredesign A/S har længe vægtet klimaet højt, og derfor har de også tiltaget nogle valg for at sikre et bæredygtigt klima som at blive ISO certificeret inden for miljø (og kvalitet) og støtte op om FN’s 17 Verdensmål. Nu støtter de også Grøn Grundlov

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere