Den grønne omstilling

Klima, miljø og energi

Sommerens produktion af solenergi

Solceller er en bæredygtig og miljøvenlig måde at generere elektricitet på. Mens solceller er effektive året rundt, er det særligt en fordel at have solceller installeret om sommeren. Men hvordan påvirker sommeren solcellernes energiproduktion?

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

OK indgår samarbejdsaftale med AutoBranchen Danmark om ladeløsning

I disse år kører flere og flere elbiler ud på de danske veje, og det skal være enkelt og billigt at skifte benzinbilen ud med en elbil. Sådan lyder mantraet for energiselskabet OK, som i disse år investerer massivt i den grønne omstilling med fokus på blandt andet e-mobilitet og energiløsninger.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Virksomhederne vil gerne klimaomstille sig – men mangler viden og redskaber

For første gang viser en undersøgelse, hvor langt de danske produktionsvirksomheder er med den grønne omstilling. Virksomhederne vil gerne tage mere ansvar for at blive klimavenlige, men godt halvdelen af virksomhederne mangler lige nu både redskaber og viden for at omstille sig.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Case: Energi Danmark sikrer overskuelig afregning af Lundbecks PPA

Lundbeck har indgået en PPA med Better Energy. I tillæg til aftalen sørger Energi Danmark for, at afregningen er overskuelig og transparent.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere