12.10.2021  |  Klima, miljø og energi

Case: Energi Danmark håndterer 15.000 målepunkter i TDC NETs PPA

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når TDC NET i 2023 får strøm fra fire nye solcelleparker, håndterer Energi Danmark de mange målepunkter og sikrer en overskuelig afregning af PPA’en.

TDC NET har indgået en elkøbsaftale med Better Energy på fire nye solcelleparker i Danmark. Derved tager Danmarks største leverandør af digital infrastruktur et afgørende skridt mod at blive CO2 neutral.

For at sikre den bedst mulige håndtering og afregning af PPA’en har TDC allieret sig med Energi Danmark. Energi Danmark sørger for at håndtere og afregne de mange målepunkter og fordele strømmen fra PPA’en ud til dem.

Vi ønsker at gøre afregningen af PPA’en så enkel som muligt for vores kunder, så de får en overskuelig faktura uden uforudsete omkostninger. Derfor er vi også rigtig glade for, at TDC NET har valgt os til sikre en transparent afregning af deres 15.000 målepunkter.

Peter Lønbro Lehm, Director Customers i Energi Danmark koncernen

Netop afregningen af en PPA er ofte forbundet med stor kompleksitet, hvor en fastindkøbt mængde afregnes op mod et variabelt forbrug. Dertil kommer fordelingen til mange målepunkter. I TDC NETs tilfælde til rigtig mange målepunkter.

De fire nye solcelleparker skal ligge på Fyn og i Jylland. I 2023 vil de levere 140 GWh strøm, hvilket dækker ca. 60 % af TDC NETs forbrug.

Mere fra Energi Danmark A/S

Energi Danmark A/S

https://www.energidanmark.dk/

Energi Danmark er markedsleder inden for handel med el i Danmark. Vi sælger el til kunder inden for erhvervslivet og offentlige institutioner og køber el af de decentrale kraftvarmeværker. Vi vil gøre det lettere for vores kunder at deltage i den grønne omstilling, og derfor tilbyder vi flere muligheder for at købe vedvarende energi og kan skr…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere